Lamela Érik és Ryan Mason segítik a Tottenhamot a Fiorentina mögött

Ez úgy érezte, mint egy pillanatfelvétel a Tottenham haladásáról. Ugyanakkor tavaly, Mauricio Pochettino csapata egy olyan sorozatban lengett, amely túl soknak bizonyult számukra. A futás egy része az Europa League két lába fölött kilépett a 32-es Fiorentina kezéből.

Ugyanezek az ellenfelek ugyanazon a versenyen ugyanabban a versenyben voltak itt a White Hart Lane-nél, de egy különféle kimenetelek, hiszen a bizalom, amely a Tottenham rangsorával folytatódik, az egész alkalomra nagyszerű volt. Fiorentina a harmadik Unibet live helyen állt a Serie A-ban, Paulo Sousa menedzsere pedig a lehető legerősebb felállást mutatta be.De soha nem volt egy sniff.Tottenham v Fiorentina: Európa Liga második szakasza – ahogy ez történt Bővebben

Ryan Mason szerzett egy szép nyitó cél 25 perc – a negyedik a csapat – és Erik Lamela gondoskodott a dolgokról az óra után, a kilencedik évaddal. Csak Harry Kane szerezte többet a Spurs számára ebben a szezonban. Lamela szereti ezt a versenyt.Ebben az időben nem volt rabonás, de hat gólt szereztünk. A csúcsot a Fiorentina kapitány, Gonzalo Rodríguez saját célpontja aranyozta meg, aki Kieran Trippier keresztét a tetőre fordította a Dele Alli nyomása Unibet online alatt és a győzelem nyugodt természete erősítette Tottenhamnek az FA Kupa elhagyását követően a Crystal Palace ellen vasárnap.

Még fontosabb, A Swansea City, a West Ham United és az Arsenal elleni harci mérkőzések, amelyek vasárnaponként hat napig érkeznek, és amelyek jelentősen befolyásolják a címük kilátásait.A klubban nagy a bizalom, hogy a “legfontosabb időszak”, amelyet Pochettino beszélt, nagyobb bátorságot eredményezhet. A Tottenham egyetlen hibája az Alli 78. perces foglalása volt. Máskülönben kiemelkedő, búvárkodás miatt felállt, sőt Pochettino megdöbbenésére, és az utolsó 16-os szakaszra felfüggesztik. Alli könnyedén lemegy Rodríguez ellen, de Pochettino nem értett egyet a cenzúrával. </P >

“Mint a stadion összes embere, azt hiszem, nem sárga lap”, mondta a menedzser. “Nehéz volt nekünk. Néha a játékvezető hibát követhet el.De már elég játékosunk van ahhoz, hogy bejussunk a következő körbe. ”

Pochettino változtatott a palota vereségéről, de ilyen a csapata mélysége, aligha tűnt, mintha Tottenham gyengébb lenne, bár Kane nélkül maradtak a törött orrához.

Mason célja a technika és a nyugalom ünnepe volt. Davide Astori lecsapott Alli-ra, és a labda Mason felé fordult, nem kedvesen, de az első érintésével így nézett ki. A célból mindent megtett, mielőtt a ciprusi Tatarusanu-t lövellt volna a túlsó sarokba.

Alli a Nacer Chadli mögötti trükkök és az iparág Unibet elmosódása volt, és a Tottenham mindig irányítás alatt állt.Korai büntetésüket megtagadták, amikor Trippier keresztje Marcos Alonso kezébe került, és Eric Dier és Christian Eriksen közeledtek az első félidőben. Fiorentina egyetlen villódása 23 perccel jelent meg, amikor Josip Ilicic vágott és hajlított egy lövés a távolabbi állástól. Rettenetesen alatta maradtak, és az estük összeolvadt, amikor Federico Bernardeschi, az első labdázó gólszerzője a múlt héten, olyan szörnyen szeletelt egy órát, amikor elindult egy begyűjtésre.

A 1-0 a nyakkendő műszakilag egy késsel volt, de soha nem érezte így.Többet is jelentett, amikor Tottenham a másodikat szerezte meg, és Lamela ezt megtette, amikor Tatarusanu megverte Chadli lövését. Amikor Gonzalo Rodríguez szenvedte a szerencsétlenség pillanatát, Tottenham valószínűleg még több volt a Mason rögbi volley és Eriksen.Manchester United látni Midtjylland és Marcus Rashford debütáló dupla Tovább [/ p>