A Unibet szélén az Augsburg, James Milner büntetésnek köszönhetően

Jürgen Klopp gratulált Markus Weinzierlnek, az Augsburg edzőjének, hogy “kicsit bosszantó” volt, és ez még a kick-off előtt volt. Végül a Liverpool menedzsere ugyanolyan tekintetben és ugyanolyan tisztelettel tartja a Weinzierl csapatot, miután az Anfieldben egy teli éjszakán át esett az Európa Liga utolsó 16 helyén.

A küzdelem A Bundesliga csapata azt állította, hogy a labdarúgó Unibet nevezte ki őket Turpin, miután James Milner a döntő, csak a célt a kétlábú döntetlen a büntetőhelyen. De jogszerű volt, ugyanúgy, mint a Liverpool azon érdemi győzelmére vonatkozó állításai, amelyek Klopp-ot a Manchester City elleni vasárnapi Capital One Cup döntő előtt várták.Az egyetlen panasza az ideges döntő volt – amelyben Kostas Stafylidis a 89. percben egy szabadrúgást hágott, ami könnyedén elkerülhető lett volna a cél előtt. Liverpool 1-0 Augsburg (1-0 agg) : Európa Liga második lete – amint ez megtörtént További információ

“Ha nem tudja eldönteni a játékot korán, akkor így van” – mondta a Liverpool manager. “A szabadrúgás volt a legnagyobb kihívás előttünk. Jó játék volt, teljesen megérdemelt. Mi volt a jobb csapat, esélyeket teremtettünk, de volt egy probléma, hogy nem használtuk őket.

“Az elmúlt 20 percben nem tudtuk irányítani a játékot.Kemény volt, így kell lennie, de a következő fordulóban vagyunk.

A Liverpoolot tökéletesen elindították, szó szerint, Unibet bonusz amikor Clément Turpin talán az egyetlen olyan ember volt a stadionban, szükségtelen kézilabda Dominik Kohr. Augsburg 44 másodperccel később jó esélyt szított a Caiuby ellen, és Koo Ja-Cheol domináns volt a középső középpályán, de a lendületet ellenőrizték, amikor a másik középpályásánál a Jordan Henderson keresztjét kereste a területen.

Kohr megakadályozta a saját csapattársa, ahogy alakította fejjel lefelé, és Caiuby felemászott a háta mögött, de nem jutott közel a labdához, a középpályás felemelt karja kapcsolatba lépett. Senki sem vonzott be, nem a Liverpool játékosai vagy az Anfield-i közönség, de a figyelmeztető francia tisztviselő nem habozott rámutatni a helyszínre.Milner legyőzte Marwin Hitz-t, egy erős rúgás után a kapus bal oldalára. Az áttörés lehetővé tette a Liverpool számára a rendezést, de elegendő esélye volt arra, hogy az interjút megelőzően az aggodalmakat enyhítette. Hitz éles reflexei és néhány rossz döntést a kapu előtt tartották a mércékben. A Manchester United a Midtjylland-ot és Marcus Rashford debütáló kettőjét látja. Tovább…

bemutatta az első teljes heti tréning előnyeit a karácsony óta. Nagyobb intenzitással és megértéssel rendelkeztek a támadó teljesítményükhöz képest, mint Unibet fogadas néhány hétig.Philippe Coutinho és Daniel Sturridge közötti gyors gyújtáskapcsolat a bal szélen állandó aggodalom volt az Augsburgi védelemért. Sturridge 11 hónapon belül először kezdte meg a harmadik egymást követő játékot, mivel a Klopp nem volt hajlandó hagyni a közelgő Capital One A döntő döntője befolyásolja a kezdő selejtezést. Kolo Touré talán az egyetlen játékos volt, aki vasárnap előtt pihent, bár Lucas Leiva remélem egyébként központi védekezésbe kezdett, a Liverpool vezetője pedig arra törekedett, hogy az elmúlt hónapokban elkerülje a csapatot.

Liverpool legjobb esélye egy másodperccel később a Sturridge-ra esett, amikor újraindultak, amikor Hitz és Augsburg jobboldali Paul Verhaegh bajba keveredtek, és meghívták Coutinho-t, hogy elfogja.Az angol nemzetközi meccs volt, amikor a brazil felszabadította, de folytatni lehetett, az utolsó emberben, Ragnar Klavanban vágott, mielőtt a lövését hólyukra tette.

Az augsburgi fenyegetés még mindig korlátozott volt eltalálja a döntő fontosságú célt. A Stafylidis arra kényszerítette Simon Mignoletot, hogy teljes mentést szerezzen, és Caiuby tiszta nyílást kapott, amikor Lucas egyenesen háttal lépett a brazil frakciójához. Az augsburgi csatár megkerülte a Mignoletet, de nem találta meg a célpontot szoros szögből. A lenyűgöző Hitz hamarosan hátráltatta Hendersont, és elhúzta a Halil Altintop elhúzódását, ami a saját célját szolgálta.A másik oldalon Mignolet a Tobias Werner-t érintette, és Alexander Esswein közeledett a Caiuby középpontjához, és Stafylidis úgy gondolta, hogy Augsburgot csak a curling szabadrúgásán keresztül küldte el. Ideges, de kész munka.

“Augsburg számára fontos, hogy büszke legyen ma este” – mondta Klopp. “Gratuláltam Markusnak a játék előtt, hogy bosszantó, de a nap végén tiszteljük egymást.”