Miten Spartak elää ilman mainoksia Kuva

Tee heti varaus: minä – ei Cherdantsev, Jumala kieltää. Ja en aio todistaa täällä ollenkaan, että Promes on keskinkertaisuus, yksinkertaisesti siksi, että hän ei pelaa 24: tä Premier League -klubissa. Voi, miksi muistan sen uudelleen. Chur minua. Mene pois, George.

Ja nyt – ei vitsailua.

Miten Spartak elää ilman mainoksia Kuva

Itse asiassa ei ole tarvetta todistaa Promesin viileydestä. Ajattele joskus vapaa-ajallaan aiheesta “kuinka vaikeaa on jäähtyä Yakinin ja Alenichevin joukkueissa.” Se on oikeastaan ​​jossain filosofisen “kuinka vaikeaa on olla viileä Spartakissa” ja selittämättömän “kuinka vaikeaa on kutsua Hollannin maajoukkueelle RFPL: stä” välillä. Retoriikka ”ja että tämä kaveri on yleisesti unohdettu täällä”, suosittelen, ettet kosketa. Jos ainoa oikea vastaus kolmeen ensimmäiseen kysymykseen on vähemmän ilmeinen (vaikeaa, vaivattomasti vaikeaa), viimeiseen kysymykseen ei ole vastausta. Ja ollakseni rehellinen, sinun ei pitäisi etsiä sitä, tämä vastaus. Ei ole väliä, että Quincy unohti täällä. On tärkeää, että hän on täällä – ei Barrios Kiinassa. Se tietyssä mielessä etenee ja kehittyy.

Miehelle, jolla on tällaisia ​​taitoja, ja Alankomaiden maajoukkueen lisäksi tietenkin paljon kameroita ja päätelmiä.

Kamerat tarttuvat melko jalkapalloihin, mutta ei muusta syystä. Quincy ei sytytä mikrofoneja, kuten Mourinhoa ​​tai Rayolia. Jopa ”Petrovsky” -tapahtumassa, kun muistettava 2: 4: n jälkeen toimittaja ”Matcha” juoksi hollantilaisen puoleen ja heitti tuomarin kysymyksen hänelle, Quincy käyttäytyi melkein hillittyinä. Unctrusively nauretaan “paras erotuomari.” Tietysti tietysti taskussaan, mutta ilman hysteeristä Glushakovschinyä. Kumppaneiden lausuntojen taustalla se yleensä herätti jonkin verran yhtäläisyyttä pragmaattisen Carreran tyylin kanssa.

Paradoksaalisesti se oli ainoa jakso Spartakin Promesin urassa, kun hän antoi itselleen sanan purkautua. Useimmiten hän mieluummin osoittaa epätavallista luonteensa kentällä. On oltava kuva itkevästä Balotellista.