Jäljelle jää kaksi esimerkkiä, jotka eivät ehkä

Periaatteessa kuvittelen, kuinka paljon päänsärkyä maalivahtikysymys toi klubin johdolle. Tsekkiläinen myytiin Arsenalille yleensä oman tahtonsa mukaan ja osoitti hyvää tahtoa kohti henkilöä, jonka ponnisteluja klubin hyödyttämiseksi on erittäin vaikea yliarvioida. Sen jälkeen tuli kauhistuttava viime kausi, joka puhuu itsestään. Courtois loukkaantui keskellä ja pudotti kaksi, jos ei väärin, kuukausia. Petr Cech ja “Gunners” puhuvat Mestarien liigan ryhmässä.

Torgan Azar

Eläkkeellä heidän ensisijaisessa asemassaan. 5 jalkapalloilijaa, joiden Chelsea pahoitteli myyntiä

Suurista pieniin. Jäljelle jää kaksi esimerkkiä, jotka eivät ehkä liity mittakaavaan edellisiin. Todennäköisesti kannattaa aloittaa Edenin nuoremmalla veli, Torgan Azar. Kun vanhin teki päätöksen siirtyä toiseen joukkueeseen, joukko englantilaisia ​​jättiläisiä taisteli hänen puolestaan. Valinta putosi Chelseaan kahdesta syystä: ensinnäkin Azar korosti tätä itse, joukkue oli juuri voittanut Mestarien liigan, ja toiseksi hän suostui ostamaan myös Torganin.

Tietenkin nuoremman veljeksen luku (muuten, ei pienin kaikista Azarovin veljistä) ei ollut yhtä kovaa. Nyt hän on palvellut vuokra-aikaa Borussia M: ssä, jossa hän muutti jatkuvasti, kuten Lontoon klubin ensivaihtoehdolla. Uusi kausi alkoi Torganille hyvin, hänestä tuli vakaa vieras Belgian kansanjoukkueen kokouksessa, ja nyt on kysymys, onko aika ostaa se?

Bertrand oli kerran arvostettu Chelsea-järjestelmään. Kaveri todella oli ja on edelleen lahjakas, hänet tuodaan järjestelmällisesti joukkueen perusta ja hän vietti jonkin aikaa varansa täysjäsenenä. Vain täällä kunnianhimoiset tavoitteet eivät vastanneet penkkiä, edes huippuklubia. Bertrand päätti mennä Southamptoniin, jossa hän todella kukoisti ja alkoi näyttää todella korkean tason.