Ajan mittaan Chelseassa oli vyöhykkeen kriisi tukialueella

Ajan mittaan Chelseassa oli vyöhykkeen kriisi tukialueella. Vaihtoehtojoukkue oli jossain vaiheessa vain kolme pelaajaa: Frank Lampard, Ramirez ja John Obi Mikel. Hyväksy, ei monipuolisin ja luotettavin koostumus. Sininen tarvitsi epätoivoisesti hävittäjää, aivan klassista, ja juuri Nemanja Maticissa he löysivät tämän. Uudelleen. Vuonna 2014 talvisiirtoikkunassa hän palasi joukkueelle 25 miljoonaa puntaa. Hyvin selvästi viettänyt ensimmäiset kuusi kuukautta ja sitten … Tunnet itsesi.

Juan Mata

Kerran, yhden keski-ikäisen miehen, joka pysyi Stamford Bridgeissä pian, huipussa, Juan osoittautui tarpeettomaksi Chelsealla ja lähti valloittamaan kilpailijan ystävien sydämet periaatteessa. Mata Lontoossa oli joku nero. Jos et muista, suosittelen voimakkaasti katsomaan pelin leikkauksia kaudelle 2012/13. Se, että he nousivat Azariin Belgian belgialaisen debyyttivuoden aikana, oli hämmästyttävää. Jopa Rafael Benitezin hahmo, joka oli joukkueen ruorissa, ei nähnyt kovin kovaa tämän spektaakkelin alla.

Oscar, hän menetti kilpailunsa pelkästään haluttomuudesta työskennellä puolustuksessa. Yleisön suosikki “Bridge” meni “Manchester Unitediin”, jossa kohtalon tahdolla hän ylitti Jose Mourinhon, vain nyt portugali on miellyttävämpi Mata-luvun kanssa joukkueensa osana. “Chelsea” on siitä hetkestä lähtien hirveästi puuttunut luojasta, luovasta, kyvystä antaa kauniita, tarkkoja ja tarpeellisia kulkua, minkä seurauksena Cesc Fabregas joutui ostamaan.

Petr Cech

Sanot, että olen tyhmä, koska Chelseassa on Thibault Curtois. Vastaan ​​näin: maalivahti on luotettava itseensä. Tämä on tärkein, avainlaatu, jota ilman se on yksinkertaisesti mahdotonta. Cech oli aina varma itsestään. Tšekki vietti erittäin luotettavia vuodenaikoja, ja tällä hetkellä, kun Courtois oli kypsä sinistä pohjaa varten, se, että hän vetää enemmän näyttäviä palloja, oli tärkeä. Pitkällä aikavälillä Peter oli paljon vahvempi ja kestävämpi, koska Tibo oli altis usein myrskyille.