Eläkkeellä heidän ensisijaisessa asemassaan

Voit puhua paljon ja pitkään Chelsean siirtopolitiikasta. Ja varsinkin paljon ja varsinkin kauan voimme puhua virheistä, jotka on tehty tämän hyvin siirtopolitiikan puitteissa. Rikkaan omistajan saapuminen ja maaninen intohimo kaikkeen, mikä on esteettömyysmarkkinoilla, on tehnyt Lontoon klubista yhden aktiivisimmista henkilöstövuoroista viimeisten 10 vuoden aikana. Toinen asia on, että jo nyt johtamispolitiikka on muuttunut hieman, kurssi on nyt kohti omavaraisuutta, joka on yleensä loogista. Rooman Abramovitš onnistui luomaan tuotemerkin, joka allekirjoitti äskettäin yhden suurimmista teknisestä sponsorista tehdyistä sopimuksista, ja nyt ei ole niin tarpeellista kuluttaa paljon.

Kuitenkin edellä mainitussa erittäin voimakkaassa siirtojen aikana Chelsea on tehnyt tiettyjä virheitä. Tietenkin ensinnäkin tulevat mieleen eteenpäin, joita sininen oletettavasti tuhosi. No, Shevchenko, Torres, ei ole mitään järkeä luetella täällä. Tietenkin on mahdotonta kutsua näitä epäonnistumisia ehdottomasti epäonnistumiksi, mutta yleisesti on yleisesti hyväksytty, että Chelsean johto on tehnyt ylimääräisen rahansiirron kortilta toiselle.

Ja nyt muistakaamme toisenlaista virhettä. Millaista – Chelsea myy ja pahoittelee sitä. Jalkapalloilija paljastuu uudessa työpaikassa, se on hieman hankala. Joten kuka sininen johtaja pahoitteli vuosien varrella? Tai pikemminkin siitä, jonka myyntiin?

Nemanja Matic

Eläkkeellä heidän ensisijaisessa asemassaan. 5 jalkapalloilijaa, joiden Chelsea pahoitteli myyntiä

Lontoon joukkueen suurin ja todennäköisimmin kovin laiminlyönti liittyy sen nykyisen Serbian puolustajan lukuun. Kerran hän muutti Englannin pääkaupunkiin lupaavalla jalkapalloilijalla, lahjakkaalla keskikentällä, mutta ei ollut helppoa saada jalansijaa joukkueessa, jossa jopa ilman kilpailua hänen asemassaan ja tehtävissään oli melko heikko. Matic meni 22 miljoonaan punaan David Louisen Benficassa, jossa hän avasi ja tuli yhdeksi Euroopan parhaista tukijamaista. Kyllä, en enää pelkää tätä sanaa.