19-vuotias englantilainen vietti lumoavan kauden Borussia Dortmundille

Kingsley KOMAN (Bayern) – 198 iskua

Yksi 23-vuotiaan ranskalaisen tärkeimmistä “siruista” on hänen poikkeuksellinen tekninen hallintonsa. Koman on yksi niistä jalkapalloilijoista, jotka ovat tottuneet tekemään kaikkea kirkkaasti, kauniisti ja dynaamisesti. Kingsley ei voi toimia eri tavalla kuin tekniikka – hänelle se on yhtä tavallista kuin ennen ottelua. Tästä syystä ei ole yllättävää, että Koman on Baijerissa paras suoritettujen lyöntien määrä. Kyllä, ja niiden menestys Kingsleyn hyvin kunnollisella tasolla – 79,3%.

2. Torgan AZAR (Borussia M) – 230 iskua

Gladbach-tiimi, jossa on ja ilman Torgan Azaria, on ehkä täysin eri joukkueita. Kauden päättyessä belgialaiset saivat 20 pistettä ”tavoite + pass” -järjestelmässä (10 maalia ja sama määrä avustajia), joista tuli paras joukkueessa. Azar ei pelännyt ryhtyä aloitteeseen omilla jaloillaan suorittamalla paljon aivohalvauksia, vaikka näiden toimien laatu oli hieman pettymys (68,7%).

1. Jadeon SANCHO (Borussia D) – 266 lyöntiä

Kauden tulokset – 2018/19. Top Techies 5 Euroopan huipputason

19-vuotias englantilainen vietti lumoavan kauden Borussia Dortmundille, jonka kanssa hän oli melko lähellä Saksan otsikon voittamista. Valitettavasti lopulta “keltainen-musta” ei onnistunut siirtämään “Baijeriaa” valtaistuimelta, mutta Sancho, jolla oli 26 apuohjelmaa (12 maalia ja 14 avustajaa), tuli parhaaksi hänen “maalivahti” -tiimissä. Sancho johti myös ehdoitta saksalaisen mestaruuden tech-paraatihyökkäystä, jolla oli hyvä laatuosa (73,3% Jaden iskuista oli onnistunut).

RANSKA. LIGA 1

3. Max Grad (Toulouse) – 323 lyöntiä

Toulouse osti kokeneen Norsunluurannikon viime kesänä Bournemouthista 2 miljoonaa euroa. Gradel maksoi luottamuksen kokonaan, kun hän erottui 11 tavoitteesta ja 5 avustajasta 36 taistelussa. Lisäksi Max laskeutui kolmen parhaan joukkoon, jota käytettiin useimmiten Ranskan mestaruuden pelaajiin, mutta hänen tilillään ei ollut paljon onnistuneita toimia – vain 67,8%.