Espanjalainen Suso on yksi harvoista Rossonerista

Josip ILIICHICH (“Atalanta”) – 277 lyöntiä

31-vuotias sloveeni voitti toisen kauden Bergamossa, jossa hän pystyi osoittamaan, että onnistunut ensi-vuosi ei ollut vähäinen sattuma. Jos mestaruuskilpailussa 2017/18 Iličić teki 11 maalia ja 8 avustajaa, hän vahvisti lopulta taitonsa ja oman merkityksensä joukkueelle, jolla oli 12 maalia ja 7 avustajaa. Jos lisäämme tähän monipuolisen teknisen arsenalin, jota Josip ei kyllästynyt osoittamaan, niin epäilyksiä hänen tarkoituksenmukaisuudesta ostaa kaksi vuotta sitten katoavat kokonaan. Muuten 77,6% Ilichichin tekemistä lyönneistä oli onnistuneita.

2. SUSO (“Milan”) – 317 lyöntiä

Espanjalainen Suso on yksi harvoista Rossonerista, jonka koko peliä tuskin voi arvostella kauden lopussa. Tämän jalkapalloilijan takia 35 ottelua Serie A: ssa, 7 maalia ja 10 avustusta. Hänen varusteet eivät usein jättäneet menestystä kilpailijoilleen, minkä vuoksi Suso ei ollut pelkästään toinen mestaruuskilpailujen päättyneiden iskujen joukossa, vaan myös yksi parhaista, 80,1%.

1. Federico CHIEZA (Fiorentina) – 340 iskua

Kauden tulokset – 2018/19. Top Techies 5 Euroopan huipputason

Hyvä jalkapallo-geeneillä Federico Chiesa, 21-vuotias, on yksi Fiorentinan kiistattomista johtajista. Nuori siipi tuli joukkueeksi toiseksi tavoitteiden määrän ja avustusten (6 ja 3) mukaan, saamalla aivan samanlaisia ​​tuloksia toisen legendaarisen jalkapalloilijan jälkeläisen kanssa – Giovanni Simeone. Tekniikka Federico Chiesa – yksi hänen tärkeimmistä aseistaan ​​kentällä, jota hän ei väsynyt käyttämään. On totta, että siipimiehellä on vielä jotain, mitä hänen toimiensa onnistumisen näkökulmasta on tehtävä (68,8%), mikä on rehellisesti sanottuna vaikuttava.