Ilmiömäinen argentiinalainen ei valitettavasti kasva

Swift-jalkainen Norsunluurannikko on Crystal Palace’n ja hyökkääjän päävoima, joka sallii sinun tehdä tämän joukkueen pelin paljon dynaamisemmaksi ja terävämmäksi. Nopeuden lisäksi Zachilla on myös erinomainen tekniikka, jota hän ei pelkää käyttää, ja hyvin usein. Wilfridistä ei tullut NPS: n johtaja viime kaudella lyijyjen määrän mukaan, vaikka lasinjohtajan laatu oli melko keskimäärin (72%).

Espanjassa. LA LEAGUE

3. Fabian ORELYANA (“Eibar”) – 265 lyöntiä

Eibar osti 33-vuotiaan Chilen 2 miljoonaa euroa viime vuoden kesällä Valencialta. “Gunsmiths” -leirissä Orellana on yksi todella upeista jalkapalloilijoista, jotka eivät väsy todistamaan kentällä. Kausi päättyi, Fabian oli paras avustaja Eibarille ja 5 avustaa omaisuutta. Lisäksi Etelä-Amerikka yritti usein pahentaa omaa peliäan, mikä teki hänestä kolmen parhaan Espanjan mestaruuden joukossa, vaikka hän ei voi ylpeillä niiden laadusta (vain 61,5% Orellanan toimista oli onnistunut).

2. Sofian Bufal (“Celta”) – 337 lyöntiä

Marokon, jolla oli ranskalainen passi, muutti Balaidosiin kesällä 2018 Southamptonilta lainaa. Yleensä “Celta” ei menettänyt, kun hän otti hänet esille, koska hän pystyi usein tekemään epätyypillisiä päätöksiä ja etsimään tapoja harjoittaa joukkueensa hyökkäyksiä. Bufal sai 3 maalia ja saman määrän avustajia sekä 337 lyöntiä, joista 71,8% oli onnistuneita.

1. Lionel Messi (Barcelona) – 378 lyöntiä

Kauden tulokset – 2018/19. Top Techies 5 Euroopan huipputason

Ilmiömäinen argentiinalainen ei valitettavasti kasva nuoremmaksi joka kausi. Kuitenkin Messi osoittautuu edelleen epäileväksi, että hän pysyy maailman jalkapallon huipulla. Erittäin paljon riippuu Lionelin toiminnasta “Barcelonan” hyökkäyksissä, ja Lionelin kyky voittaa kolme tai useampia kilpailijoita “laastarilla” pakottaa katsojat pakenemaan istuimista ekstaasissa ja seisomaan olkapäillä. Ei ole yllättävää, että Messi on paras tekniikka. Esimerkit-2018/19, joilla on lisäksi melko hyvä prosenttiosuus onnistuneista aivohalvauksista (75,7%).