27-vuotias winger vietti kolmannen kauden Premier Leaguein

Jalkapallo kehittyy tietenkin koko yhteiskunnan kehityksen myötä. Jos alun perin tätä peliä pidettiin käskynä, ja siksi sen tärkein asia oli “kyynärpää”, sitten viime vuosikymmeninä yhä enemmän kirkkaita yksilöitä esiintyy, jotka pystyvät lähes yksinään päättämään tämän tai kyseisen episodin kohtalosta.

Tätä varten jalkapalloilijalla ei saa olla pelkästään hyviä taktisia tietoja, nopeutta, vaan myös erinomaista teknistä koulutusta. Kyky voittaa yksi toista on tärkeä laatu modernin jalkapalloilijan pelitason arvioinnissa. Ja jos näin on, uskomme, että on mielenkiintoista tarkastella niitä, jotka kaudella päättyivät parhaimpiin Euroopan mestaruuskisoihin kaikkein eniten.

Englannissa. PRIME LEAGUE

3. Andros Townsend (Crystal Palace) – 272 iskua

27-vuotias winger vietti kolmannen kauden Premier Leaguein “lasittajaksi”. Yksilöllisesti hän oli paras Androsille. Jos mestaruuskilpailussa 2016/17 hän teki 3 maalia, ja seuraavalla kaudella hän teki 2, sitten Premier League 2018/19 piirustuksessa Townsend voisi kirjoittaa 6 maalia kerralla. Lisäksi tämä on erittäin teknisesti taitava esiintyjä, joka pystyy monipuolistamaan “Crystal Palace” -peliä hyökkäyksessä ja tuomaan siihen lisää charmia. On myös mielenkiintoista, että Andros voi tuoda aivohalvausten melko suuren menestystason – 78,3%.

2. Eden AZAR (Chelsea) – 407 lyöntiä

Tuskin kannattaa puhua Azarin keskeisestä roolista Chelseassa. Joskus tämän belgialaisen täytyi tehdä lähes kaikki – ympyrä, voittaa, pisteet … Ei ole yllättävää, että Eden osoittautui “sinisen” leirin parhaaksi sekä maalien lukumäärässä että tehtyjen avustusten lukumäärässä. Ja Azar teki eniten lyöntejä Chelseassa, ja menestys oli erittäin korkea (79,6%).