A jövőm Ajaxban van, és válaszolt Neres spekulációjára

Tavaly, mint sok más Ajax-játékos, David Neres egy életszakaszot tapasztalt, és az ő esetére spekulál egy gazdagabb klubba való áthelyezésről. Ugyanakkor a brazil nemzeti csapatszárny, amellyel Amszterdamból indul, nem számít, bár az érdeklődés …

“A jövőm Ajaxban van”, a labdarúgó, aki Hollandiában 2022 júniusában szerződést kötött, válaszolt a spekulációra a lehetséges Bet365 mobil bónusz mezváltozásról.

Neres érdekelte a PSG vagy a Juventus, majd olyan klubokban, mint a Manchester United és az Atlético Madrid.

A 2018/2019-es szezonban egy dél-amerikai segített az Ajaxnak a Bajnokok Ligája elődöntőjében, és csapattársaival lépett el az álom fináléjától. A trófeák rajongóinak éhsége elégedett volt a holland jelenettel, ahol a híres klub megnyerte a bajnokságot és a kupát. Neres egy újabb trófeát szerzett a Copa América számára, míg a 22 éves labdarúgó az alapvonalban kezdte meg a brazil hazai bajnokságot Brazíliában, de két páros után ült egy padon.

“Nem volt könnyű, hogy elveszítsem egy helyet a felállásban. Én magam is a legjobbat értem, de nem volt elég. Mindegy, részt vettem a csapatban, és az Bet365 mobil fogadás általános győzelem fontos. Tehát a következő, ez egy álom valóra vált, ez jó tapasztalat volt számomra, tapasztaltabb játékosokkal játszottam, ami idősebbnek és tapasztaltabbnak érezte magam.