Tällä hetkellä sukellusveneellä on paljon Balkanin

Tällä hetkellä sukellusveneellä on paljon Balkanin niemimaan jalkapalloilijoita. Olipa kyseessä serbit, bosnialaiset, kroaatit, Montenegronit, bulgarialaiset tai kreikkalaiset – ainakin jokaisella Englannin eliittiosastolla on vähintään yksi edustaja hedelmällisestä Balkanin maasta. Serbialla on suurin edustaja Englannissa, joka valmistaa erinomaisia ​​puolustajia, jotka ovat hyvässä asemassa heidän korkeutensa, kyvynsä pelata päänsä kanssa, sekä erinomaisen sijaintinsa vuoksi, mikä on usein hyödyllistä paitsi portilla, myös kentän vastakkaisella puolella. .

Onneksi tai päinvastoin, valitettavasti, viime vuosina englantilaiset klubit alkoivat houkutella Balkanin lippujensa alla heti kotimestaruuskilpailuistaan ​​ja ohitti aiemmin tutut järjestelmät kauttakulkujoukkueilla. Tämä tapahtui huomattavan arvosanan vuoksi, joka syntyi enemmän tai vähemmän onnistuneen pelin seurauksena, kun pelaajat siirtyivät Benfica-muotoisiin joukkueisiin ja muihin klubeihin, jotka ovat erikoistuneet jalkapallopelaajien kasvatukseen. Nyt on paljon helpompaa ostaa jalkapalloilija kotimaassaan ja antaa hänelle sitten vuokrasopimus tai vähitellen leikkiä ensimmäisessä joukkueessa. Tätä lausuntoa ei ole pelkästään apurahoilla, kuten Chelsealla ja Manchester Cityllä, vaan myös muilla joukkueilla, joiden kokoonpanoissa voit helposti löytää nuoria Balkanin pelaajia, joista harvat ovat kuulleet aiemmin.

Siirtyminen grandiin tai kokoonpanoon pääsy ei kuitenkaan takaa heidän uransa jatkuvaa kasvua, joten nuoremmat Montenegronit, sloveenit ja bosnialaiset haluavat siirtyä ensin läheiseen Italiaan. Italialaiset ovat vakavampia kuin muut ovat hallinneet tämän markkinan; Paljon pelaajia vaeltaa Apenniineissa, joissa he ottavat johdonmukaisesti ammatilliset tikkaat. Kuitenkin eniten “kerma” siirtyy aikaisemmin tai myöhemmin maailman vahvimpaan ja arvokkaimpaan liigaan.

Esimerkkinä siitä, miten Vidic pakotti Lontoon kasvattajat “Chelsea” katsomaan Serbiaa lupaavaksi maaksi, jossa voit löytää erinomaisia ​​esiintyjiä kohtuuhintaan. Ivanovitš, joka myöhemmin kääntyi lontoolaisiin, vakuutti jälleen kerran, että Balkanilla ei ole mahdollista, vaan välttämätöntä etsiä timantteja.