Tottenham elhagyhatja a Wembley-t és hazatérhet Európa Liga mérkőzéseire

A Tottenham 2-1-es veresége Monacóban kedden jelezte, hogy véget ér a reményeiknek, hogy elérjék a Bajnokok Ligája kiütési szakaszát, és akkor lesznek jogosultak az Európa Ligára, ha elkerülik a CSKA Moszkvával szembeni vereséget a végső csoportjátékban december 7-én. Wembley-nél.

„Azt hiszem, jó lenne számunkra, ha otthon játszanánk az Európa Ligában, és otthon, úgy értem, a White Hart Lane-t” – mondta Sissoko. „Hazaérkezés megkönnyítené számunkra. Ismerjük a stadiont, és jobb lenne számunkra. ”Nyári jelzések és a hozzáértés Betclic online fogadási hiánya: miért nem sikerült a Tottenham a Bajnokok Ligájában További információ

A Tottenham Bajnokok Ligája elvesztette a Monaco és a Bayer Leverkusen elleni vereséget. a Wembley-nél, amelyet új stadionjuk mellett építettek a White Hart Lane mellett.Uefa úgy ítélte meg, hogy a klub hagyományos otthona nem alkalmas a Bajnokok Ligája kapcsolatok színpadának „az építési munkákhoz való hozzáférésre, kapacitásra és jogosultságokra gyakorolt ​​hatása miatt”.

White Hart Lane, ahol a kapacitás 32 000 alatt van. „Egy klub külön kérésére Uefa megvizsgálná,” mondta egy szóvivő.

Magától értetődő, hogy nincs kötődő megállapodás a Tottenham és a Labdarúgó Szövetség között, amely szerint a klubnak Európa-liga kötelékeket kell játszania Wembley-ben ebben a szezonban. A Spursnak lehetősége van erre, de úgy dönthetnek, hogy nem.Az FA vezeti a Tottenham-t, és ha kiderül, hogy az Európa Ligában fognak játszani, akkor a két fél Betclic fogadási útmutatók között megbeszéléseket folytatnak.

A Spurs még nem döntött arról, hogy Európa-liga kapcsolatokat kíván-e játszani Wembley-ben vagy White Hart Lane-ban. Felkészülnek a lehetőségeikre, és a White Hart Lane-hoz való visszatérés nemcsak a Sissoko. Vannak más játékosok is a csapatban, akik a Wembley-n játszott magánszemélyek fenntartásait fejezték ki.

A nemzeti stadion minden fellebbezésében ismeretlen volt a játékosok számára, és röviden egyszerűen nem tetszik otthon. A Wembley-t esetleg Tottenham előnyének hígításával is meg lehetett állapítani.A White Hart Lane-el ellentétben soha nem érezte magát különösen ellenségesnek az ellenző bajnokok bajnokságával szemben. és az európai – Wembley, míg a stadionjukon végzett munka befejeződött. 2017-18. Szezon. A menetrend az infrastruktúra, a közlekedés és a kapcsolódó kötelezettségvállalásoktól is függ, amelyeket a Transport for London és a Haringey tanács nyújt.A Sissoko észrevételei azonban felvetik annak a lehetőségét, hogy a játékosok Betclic ingyen fogadások kevesebb, mint egy kényelmes szezonban egészen az egész szezonban. Tottenham mindig azt mondta, hogy tervezik a Wembley választását.

A Bajnokok Ligája kilépése messze nem volt ideális a szombati látogatásra a Chelsea-ba, ahol a Tottenham címe reményében véget ért. A Spurs rekord kilenc játékos vett részt májusban a 2-2-es vonalon.

„A TV-ben nézett a játék, és nagyon kemény volt” – mondta Sissoko, a Newcastle United-től származó 30 millió font nyáron. – Láttam, hogy a szerszámok repülnek, és szombaton újabb hatalmas játék lesz. Biztos vagyok benne, hogy készen állunk rá. Minden derby feszült, és ez nem lesz más. Az összes játékosnak fel kell állnia, ne aggódjon. Ez egy másik nagy csata lesz. ”