Pep Guardiola a Manchester City korai előrehaladásának végső próbáját vezeti

A nagyszerű dolog Barcelonában, hiszen Guardiola nemcsak jobban tudja, mint a legtöbb, de részt vehet a hitelben, hogy segítsen előidézni, ugyanaz a csapat többé-kevésbé mindig felfelé fordul. Tudod, mit fogsz kapni Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar. „Barcelona csodálatos, ahogy játszanak” – mondta Guardiola -, de szeretem a játékmódját. Ők uralják a labdarúgást, és a három játékos a géphez hasonló. ”Pep Guardiola tagadja, hogy Lionel Messi-t aláírja – de még többet szeretne.

az Etihadnak lehet, hogy ugyanolyan módon ösztönözheti vagy oktathatja a várost.A korai jelek ígéretesek voltak, de most a City a Premier League-nél csak az Arsenal-tól érkező célkülönbségtől kezdve ajánlja. Az önéletrajz, a város vezetője a fogadási bónuszok az interneten kétségbeesők és az elrettentők részéről. Már egy csodálatos barcelonai csapat örökölte, néha vitatkozik, majd a Bayern oldalát a Bundesliga legerősebb részén átveszi. kihívás. Minden pénzügyi esélyükért nem Anglia fején és vállán állnak. Senki sem, és ez a lényeg. A Premier League-ben legfeljebb fél tucat címadók lehetnek, és a középtáblázatú csapatok vagy akár a kieséses bajok is csomagolhatnak egy ütést.Néhányan, akiket előzetesen javasoltak, a Guardiola nem találta könnyűnek azonnali sikert, és az utóbbi pár eredmény alapján azt állítják, hogy igaznak bizonyultak. Úgy tűnik, hogy a szigorúbb bajnokság Guardiola-t talál.

Kivéve, ha megkülönbözteti. Amikor eljuttatták neki, Barcelona ugyanolyan napon elfogyott a könnyű győztesekkel szemben a Deportivo ellen. A város sikertelenül használta a Vincent Kompany-t, mint az Everton elleni botrányt, Guardiola bosszúsága egyszerű volt. „Sokszor hallom a Premier League intenzitását, de egyikük sem volt La Liga területén, hogy megismerje az ottani intenzitást” – mondta. „Németországban is erős az intenzitás. Tiszteletben kell tartania a többi bajnokságot.Spanyolországban az elmúlt néhány évben a csapatok a nagy versenyek döntőjébe érkeznek, mert jó játékosok. Talán a probléma több játékot játszik. A spanyolországi, német és olasz bajnokságok intenzitással rendelkeznek.

A Guardiola-nak lehet egy olyan pontja, hogy túl sok játékot játszik. Angliában két csésze verseny van, és nincs téli szünet, bár nyolc bajnoki játék a szezonban A város aligha hivatkozhat kimerültségre. Facebook Twitter Pinterest Pep Guardiola a városi képzés fogadási bónuszt során kedden. Fénykép: Anthony Devlin / AFP / Getty Images

Valójában a Guardiola valószínűleg nem tudta, mit mondjon az Everton elleni pontok miatt, mert épp most látta, hogy csapata nem egy, hanem két lehetősége van annak, hogy átvegye az irányítást a büntetőpont.Ha Kevin de Bruyne első helyszíni rúgását átalakították volna, a város megérdemelte volna a vezetést, az Evertonnak B tervet kellett volna készítenie, és meg kellett volna védenie a hat yardos vonalon, és a háztartás birtokában és az elhaladó fölényben 4-0 győztes lehetett volna, mint például Barcelona a Deportivo otthonában. Ahogyan ott voltak, a Romelu Lukaku erejéből adódó leckéből, és ebben az esetben a Sergio Agüeroból, a ludicrous.I-vel határos, második barangolt büntetésnek köszönhetően, a barcelonai – és Pep Guardiola is mondja Luis Enrique További információ

A jó hír Guardiola és játékosai számára, hogy nem kell Maarten Stekelenburgnak szembesülniük a Camp Nou-nál.A rossz hír az, hogy Messi és Suárez a Deportivo fölötti győzelemben részesültek, és az előbbi, akiket egy rágcsálóból nyertek vissza, Luis Enrique úgy tűnik, hogy képes kiválasztani az erejét. A pozitív oldalon ugyanez mondható el a városról. De Bruyne-t valószínűleg elhagyták a játéktól, de a vártnál korábbi sérülést követően visszatért a sérüléshez. Az Agüero-t teljesen pihenni kell, miután csak fél órát játszott az Everton ellen, és ha a Kompany is elérhető, legalább Guardiola a legjobb játékosai rendelkezésére áll.

Az égő kérdés, hogy a város legjobb játékosai megfelelnek-e Barcelona legjobb játékosainak. Úgy tűnik, Guardola elfáradtnak tűnik, hogy folyamatosan megkérdezzük, hogy De Bruyne lehet-e olyan jó, mint Messi, mert olyan javaslatokkal rendelkezik, amelyek szerint a spanyol és német felső csapatok valamilyen módon megkönnyítik az angol online fogadóirodák kollégáikat.Az egyik dolog, amellyel mindenki egyet tud érteni, Barcelona a legjobb csapat, és a Guardiola minden kiváló szereplője számára a város még mindig nem áll a saját szintjén. Ez az, amit most gondolunk, mindenképpen. Ha az észlelések hamarosan megváltoznak, a Camp Nou jó kiindulópont, és Guardiola egy praktikus menedzser, aki felelős.

Még ha csapata is küzd a büntetőponttól, Guardiola jól kezdődött Anglia. Csak néhány hónapja volt az országban, és csapata a Premier League és a veretlen Európában. Annyira a prológhoz. Itt kezdődik a következő fejezet.