Viimeisessä mestaruuskaudella Leo Bonatiniista

Brian Clough sanoi kerran, että on mahdotonta voittaa jalkapallossa ilman huippupelaajaa. Alisson oli saapunut, joka muutti Liverpoolin joukkueeksi, jolla oli mestareiden tavoitteet. Viime kaudella Redit olivat pettyneitä epäluotettavien Loris Cariusin anticsiin, mutta hänen kallis seuraaja ei varmasti pettynyt.

“Liverpool” jäi vain 18 tavoitteeseen, ja Alisson piti porttia ehjänä 17 kertaa. Mitä se kannattaa säästää mersisaydskomin derbyissä.

Raul JIMENES (Wolverhamptonin kuljettajat, vuokraus Benficalta)

Premier-liigan parhaat siirrot tällä kaudella

Viimeisessä mestaruuskaudella Leo Bonatiniista tuli Wolverhampton Wanderersin maalintekijä, joka teki 12 maalia. Raul Jimenez tuli korvaamaan hänet Portugalin klubista – “susien” vakiintuneesta tilanteesta. Aluksi Benfica-soitin erosi pitkään ja teki vain kolme maalia 13 ottelussa. Mutta meksikolainen ei pettynyt, ja siitä tuli suuri “yhdeksän”. 15 maalia ei valehtele – hän on yksi tämän kauden parhaista hyökkääjistä.

Felipe ANDERSON (West Ham United Laziosta 35 miljoonaa puntaa)

Felipe Anderson ei ole uusi Dimitri Payet, mutta hänestä tuli varmasti “Hammerien” paras vahvistus pitkään. Myös brasilialainen alkoi hitaasti, mutta lähempänä talvea hän oli loppuunmyyty varsinaisesti ja huomannut seitsemän tavoitetta yhdeksässä pelissä. Tällaisissa puheissa kiinnitettiin huomiota Real Madridiin, joka aikoo ostaa brasilialaisen, jos Eden Hazard kieltäytyy.

Vuonna 2019 Anderson lopetti pisteet, mutta on edelleen uhka kilpailijoille. Hän luo hetkiä muille ja on tämän indikaattorin kymmenen parhaan liigan joukossa.

Matteo Genduzi (“Arsenal” Lorientilta 8 miljoonaa puntaa)

Premier-liigan parhaat siirrot tällä kaudella

Arsenalin lähtökauden tärkein siirto oli Lucas Torreira, mutta mikään uusista tulokkaista ei ollut yhtä hyvä kuin Matteo Genduzi.
Samalla se maksoi hänelle vain kahdeksan miljoonaa puntaa – tämä on lahja entiseltä päähaastajalta Sven Myslinatilta. Näytti siltä, ​​että ranskalainen ostettiin “kasvuun”, mutta hän liittyi lähes välittömästi joukkueeseen, ja nyt on mahdotonta kuvitella keskikenttäpelaajia. Ranskalaisella on 37 peliä kaikissa turnauksissa. Kyllä, hän on edelleen väärässä, mutta hän on 19, joten tämä on anteeksi.