Betsson investor relation

Kampanjer och bonusar

Bonusprogram och kampanjer Betsson tar inte bort. Bokmästarens kontor försöker sitt bästa för att tillfredsställa sina spelare med olika belöningar och priser. Till exempel finns redan bonusar som kan tas emot omedelbart efter registrering efter att ha krediterat den första insättningen. Nu erbjuder Betsson sina nya kunder en bonus i form av försäkring på din första satsning. 50% av den första insatsen eller Live-insatsen är försäkrad mot risken för förlust, det maximala beloppet för ersättning är 30 euro.

Bonus erbjudandet i CIS är lite begränsat – denna praxis är vanlig bland västerländska bookmakare. Detta görs för att få ut “bonusjägare” i listan över kunder. Men i sin tur erbjuder BC Betsson bonusar när man använder en mobilapplikation eller en mobilversion av Betssons webbplats.

BK Betsson hyser ständigt sina kunder uppdateringar av olika kampanjer för sina vanliga spelare. Till exempel hålls en prognoser-tävling där de bästa av de bästa får värdefulla priser och gåvor eller får extra bonusmedel på deras konto.

Om du bestämmer dig för att pröva din hand Bets SE i kasinospel, får du också tillgång till en bonus på 100% av din första insättning upp till 100 euro. Och i pokerrummet finns det gratis turneringar med en riktig prispool.
Line yBetsson

BC Betsson kämpar aktivt för att utöka sin kundbas. Den ständiga ökningen av antalet nya spelare var resultatet av ett bra Betsson-erbjudande i satsningen. Det lockar med sin mångsidighet och olika till och med upopulära sporter som skiljer sig avsevärt från tävlingen. De erbjudna förhållandena är ganska höga och genomsnittliga marginalen är bara cirka 6%. Totalt kan Betsson erbjuda dig mer än 400 olika sportliga ligor, turneringar och tävlingar från hela världen.

Den mobila versionen av webbplatsen är bekväm i sin funktionalitet, reproducerar fullständigt alla möjliga funktioner och tjänster på huvudsidan. Den tekniska delen av det är tänkt på varje detalj.