Arsène Wengerin Arsenalin tulevaisuus päätetään vastavuoroisesti, toimitusjohtaja sanoo

Arsenalin toimitusjohtaja Ivan Gazidis on sanonut, että klubi käsittelee Arsène Wengerin tulevaisuutta molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla.

Wengerin sopimus päättyy tämän kauden päättyessä. Vuosi klubin kanssa ja puhuminen uskonnosta ja urheilusta pidetyn Vatikaanin konferenssin sivuilla Gazidis sanoi: ”Hän on ollut selvä ja olemme aina olleet selkeitä, se on keskinäinen päätös siitä, kuinka kauan hän jatkaa. Molempien täytyy olla samalla sivulla.

“Arsenal ei ole Arsène Wenger. He eivät ole samaa asiaa. Mitä Arsène on tehnyt, on kerätä ja ymmärtää ja omaksua klubin arvot ja parantaa niitä. Jalkapalloilussa hän on muuttanut klubin.Mutta mielestäni arvoisesta näkökulmasta olemme tehneet työtä paikallisyhteisössä 30 vuotta, ennen kuin Arsène Wenger tuli klubiin. ”David Squires on… Arsène Wengerin 20 vuotta Arsenalissa Lue lisää

Gazidis, yksi Major League Soccerin perustajista, keskusteli myös nuorten amerikkalaisten pelaajien kehityksestä liigan seuraavaksi askeleeksi kohti näkyvyyttä. ”He kasvavat ilmiömäisellä nopeudella”, hän sanoi. “Heillä on uskomaton määrä nuoria lapsia, jotka pelaavat peliä kaikkialla Yhdysvalloissa kaikenlaisista erilaisista etnisistä, rotuista ja uskonnollisista ryhmistä.

“ Tavoittaminen ja sen varmistaminen, että paras kyky on parhaat mahdollisuudet ajaa liigan eteenpäin on heidän seuraava suuri haaste ja valtava tilaisuus. ”

Bob Bradley nimettiin tällä viikolla Premier Leaguein ensimmäiseksi amerikkalaiseksi johtajaksi. ottaa ensimmäisen pelin 15. lokakuuta vastaan ​​Arsenalia vastaan. ”Olen tuntenut Bob Bradleyn monta vuotta,” Gazidis sanoi. ”Hän on loistava johtaja, joka on tehnyt paljon uraansa.Mutta koska hän pelaa meitä vastaan ​​ensimmäisessä pelissä, en halua hänelle liian paljon onnea lepakosta. ”