“Varasto” tänä kesänä koki todellisen vallankumouksen

Nopea edistys Newcastlesta ei tarvitse odottaa – tiimi pyörii pöydän keskellä ja on varsin tyytyväinen samanlaiseen kohtaloon.

Ennuste: turnauspöydän keskellä, toisella puoliskolla.

Stoke City
Kausi 2012/13: 13. sija Premier-liigassa.

“Varasto” tänä kesänä koki todellisen vallankumouksen. Tony Pyulis, joka toi tuohon joukkoon, joka oli koottu vähän kerrallaan englantilaisen jalkapallon eliittiin, lähti klubista ja kunnianhimoinen Mark Hughes korvasi hänet. On melko utelias, miten Mark hehkuttaa punaisen ja valkoisen yhdistelmämuodon, jota “Stock” -jäsenille ei ole selvitetty ja ulkomaalainen. Tony Pulis -kauden päätyttyä “potterit” alkoivat hiljaa vihata pelityyliään, joka perustui pelkästään rangaistusalueelle, vakioasentoihin ja esittäjien häkissä oleviin fyysisiin tietoihin.

On täysin mahdotonta ennustaa, miten Stoke toimii, ja jonka pohjalta tämä joukkue etenee Premier-liigassa. Ei ole mikään salaisuus, että “pottarit” ovat viime vuosina olleet klassinen valmennusryhmä, jota pidettiin “tornissa” pelkästään mentorin kokemuksen ja taidon vuoksi. Hughesin saapuminen tiimiin on kaikkein riskialttiin askel, sitäkin enemmän tietäen, mitä yritys Mark teki CRC: ssä, ostamalla paljon jalkapalloilijoita, mutta ei ole onnistunut tekemään ainakin jonkinlaista tiimiä Rangersista. Jotta “brittiläisen stadionin” “urheilijat” joutuisivat yrittämään kovasti, niin että tulevan kauden ei tule olemaan katastrofi heille.

“Fulham”
Kausi 2012/13: 12. sija Premier-liigassa

Kesän asukkaat kokivat johtajuuden muutoksen tänä kesänä. Kuuluisa Mohammed Al-Fayed myi sataprosenttisesti osakkeita amerikkalaiselle miljardööri Shahid Khanille. Amerikkalainen ei ole julkinen henkilö, ja hänen kokemuksensa urheiluhankkeiden hallinnoinnista on melko vaatimaton. Siksi on melko vaikea kuvitella, miten Shahid Khan aikoo hallita Fulhamia.