Betsafe vedonlyönti historia

Uskollisuusohjelma ja bonusjärjestelmä

Betsafe-vedonvälittäjä ei kerää bonuksia ensimmäisestä talletuksesta, mutta se järjestää säännöllisesti erilaisia ​​kampanjoita, jotka ovat useimmiten ajoitettuja suurten kilpailujen kanssa. Esimerkiksi vedot, joissa on takaisinmaksut, tilisiirto promo-koodilla ja sataprosenttisen bonuksen saaminen. Tärkeintä on huolellisesti lukea ehdot, koska vastaanotettujen bonusten takia ansaittujen varojen vetäytyminen voi olla rajallista tai ne on voitettava pitkään takaisin.

Tekninen tuki

On useita tapoja ottaa yhteyttä vedonvälittäjän toimiston teknisen tuen edustajiin:

  • kirjoita online-keskusteluun, joka voidaan avata vasemmalla tai alhaalla olevilla painikkeilla;
  • kirjoita sähköpostiosoite osoitteeseen support@Betsafe.

Tukipalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden ilman taukoja ja viikonloppuja, ja siinä työskentelevät venäläiset asiantuntijat.

Rekisteröinti

Voit rekisteröityä sivustoon kahdella tavalla: ensimmäinen on kirjautua sisään sosiaalisten verkostojen avulla, toinen on kirjautua sisäänkirjautumisen ja salasanan valintaan. Luodessasi salasanaa vedonvälittäjä suosittelee käyttämään kirjaimia ja numeroita suojaamaan tilisi hakkeroinnista. Samaan tarkoitukseen, klikkaamalla “Rekisteröi” -painiketta, sinun on annettava sähköpostiosoite sekä lompakon valuutta.

Useiden tilien luomiseksi esimerkiksi vedonlyöntiyrityksessä rangaistusyritys rankaisee ja sulkee kaikki pelitilit lukuun ottamatta yhtä. Jos pelaaja alkaa epäillä, että hän kerää bonuksia eri tileiltä, ​​BC: llä on oikeus peruuttaa ne tililtä.

Suosittujen paikallisten vedonvälittäjien, navigaattoreiden, monet meistä miettivät täällä, puhuja Betsafe tulee. Best Cityn vedonvälittäjä nauttii suosituimmista venäläisten pelaajien keskuudessa. Tietoja tästä, erottamattomasti, suuresta markkinaosapuolesta Venäjältä ja raportoi tästä tarkistuksesta.

Betsafe on Rostov-on-Donin vedonvälittäjäyritys. Vedonvälittäjän toimintaa koskeva lupa saatiin lähes kymmenkunta vuotta sitten ja vuonna 2003. Primechatelnym yavlyaetsya tot fakt, chto bukmekerskaya kontora Betsafe yavlyaetsya odnoy of pervyh sredi teh nemnogih Kompany kotorye smogli poluchit novuyu litsenziyu, yhteydessä Muutoksen zakonodatelstve vuonna 2009 godu.