Ahneus ja tyhmyys

Joey Bartonin omaelämäkerrassa, No Nonsense, on upea toisen käden anekdootti, jossa on nuori Sam Allardyce, jolla on vyö ja joka on räpyttynyt tuumaa hänen elämästään rusketusvoidulla espanjalaisella rannalla. hänen kaulaansa tuntikausia menettää painiottelun ottamisen yhdelle hänen Prestonin joukkuekavereistaan ​​ja tuli niin nälkäiseksi vangitsemisen aikana, että hän söi 14 paistettua munaa yhdessä istunnossa myöhemmin. Vaikka The Fiver on valmis epäilemään tämän mahdollisesti apokryfaalisen tarinan todenperäisyyden sillä perusteella, että emme voi kuvitella, kuinka kukaan voidetta peittää voidakseen liittyä kolmeen lukuun, emme voineet ihmetellä, jos Big Sam ei ehkä ollut kaipaa niitä päiviä, jolloin merenranta hylkäsi pitkän ajomatkan tavata pomonsa FA: n päämajassa tiistai-aamulla.Se saattaa olla hänen päänsä, että hän olisi nyt haudannut hiekkaan.

Big Samin “kiusaushautauksen” tarina ei ole kaikkein kiehtovin vinetti, joka on Bartonin usein synkkä, boorinen ja häiritsevä toma, vaan yksi niistä vähäisistä yksityiskohdista, jotka pysyvät kirjautuneina ikuisesti aivoissa sen lähes täydellisen absurdisuuden vuoksi.Fiverillä ei ole aavistustakaan siitä, miten asiat panevat ulos Big Samille Telegraphin kiristymisen jälkeen, mutta epäilemme, että nämä raportit, joissa mukana olevat kuvat, joista hän lähtee kotiin ja jossa hänen paitansa on painettu napaan, on näkyvästi esillä sisäisessä korostaa rullaa milloin tahansa, kun pohtimme tätä varoitustarinaa. Sam Allardyce taistelee pelastamaan Englannin johtajan työtä FA-kriisikeskusteluissa Lue lisää

Tarina Telegraphin mukaan: hänen kahden luotetuimman neuvonantajansa yrityksessä (jonka omat lyhyen aikavälin futuurit on oltava melko epävarmoja, kun otetaan huomioon näissä asioissa antamiensa neuvojen ilmeinen laatu) ja jotkut vieraat, jotka olivat olleet salaisia ​​toimittajia, Big Samia salattiin salaisesti kuvaamalla itseään “pääpuhujaksi” todellakin) ja väliaikaisesti suostuu antamaan 400 000 puntaa neuvoja olemattomien yritysten asiakkaille, joiden kanssa hän oli täysin tuntematon.Keskustelun aikana ja myöhemmässä vaiheessa hän myös vangitsi sekä hänen edeltäjänsä, edeltäjänsä avustajan että hänen uudet työnantajansa ja osoitti samalla tietämättömyyttä jalkapalloilun hienoimmista kohdista, jotka yksin riittäisivät saamaan hänet lyömään pois Englannin työpaikasta. Päinvastoin kuin hän kertoi uusille chumeille, Islantia vastaan ​​tehty veto ei olisi saanut Englantia Euro 2016: ssa, vaikka olemme valmiita myöntämään, että hän voi tietää, miten heidät sivuuttaa ne pesky Fifa -säännöt, jotka viittaavat toisin.

Kun tiedetään, että useimmat FA: n suurtyylit ovat pitäneet kriisikeskusteluja, jos he haluavat selvittää, onko heidän korkeimman profiilin työntekijänsä, joka alkoi ampua hänen suunsa ennen kuin hän oli edes ottanut harjoituksen, on tehnyt mitään tyhmää tarpeeksi ansaitsemista.Heidän on myös pyrittävä selvittämään, mikä muu epämiellyttävyys on matkalla putkea pitkin, ja selvittää, oliko se valkoisen viinin tai Budweiser Big Samin juominen, ennen kuin se päätti, mikä olisi mitä järkyttävämpää nähdä juominen julkisesti. Fleet Streetin hienoimpia mielipiteitä on jaettu, ja jotkut sanovat, että Big Sam voi jäädä varoitukseksi hänen tyhmyydestään sillä perusteella, että hän on syyllistynyt vain ahneuteen ja tyhmyyteen. Toiset katsovat saavansa marssivat tilauksensa vain yhden pelin jälkeen, paniikkikohtaiseen FA-hierarkiaan huolissaan huolellisesti viljellystä kuvastaan, koska he ovat päättämättömiä, hämmentäviä, koskettamattomia buffonia.He eivät voi sanoa, että he eivät olleet varoitettuja: kymmenen vuotta sitten, blustering ja närkästynyt Big Sam uhkasivat BBC: tä kirjoittamalla sen jälkeen, kun toimittajat takanivat toisen pistävän väitteen, jonka mukaan hän vastaanottaa keuhkoja agenteilta. Kuten FA: n päätös hänen tulevaisuudestaan, tämä kirjoitus ei ole vielä saapunut. LIVE ON BIG WEBSITE

”Ilaryn sanat saavat minut ymmärtämään vieläkin enemmän, kuinka rakastava nainen imee kaikki hänen miehensä vaikeudet ja sisällyttää ne. Ymmärrän myös, kuinka paljon hän on kärsinyt viime aikoina levottomuudestani ”- Francesco Totti kertoo, että hänen vaimonsa” pikkumies ”, joka ampui Luciano Spalletille, syntyi, koska hänen intohimonsa kulkee syvällä – ja kaukana siitä, että Spalletti kohteli häntä viime kaudella. syntymäpäiväpoika on iloinen voidakseen olla isompi mies ja kutsua hänet 40: een.Puhuessanne tästä, Omar Saleem iankaikkisesta miehestä. FIVER-KIRJAT

”Re: Adrian Zambardino on taitojen verbiargian hierarkia (eilinen viikuna). Adrianin on pitänyt unohtaa Michael Hatcherin seminaarinen puuttuminen elokuun 2014 halcyon-päivistä, jolloin virallinen protokolla perustettiin twikin ja ouchin välillä. Hatcherin Harmarkkitehtuuri (snap & gt; twah & gt; tweak & gt; ouch) ei tietenkään anna ohjeita Adrianin kysymyksestä, joka koskee “jiggeredin” sijoittamista, joten tämä kirje on vain pedanttinen sivu ilman aineellista tarkoitusta… aivan kuten The Fiver “- Matt Harding.

”Ei voi olla miettimättä, oliko se todella taaksepäin tappio, joka teki sen Orient-pomolle Andy Hessenthalerille (eilinen bitti ja bobs).Hänen liian rento istumapaikansa ei ole voinut laskea hyvin omistajan kanssa (puhumattakaan hurjasti pitkistä jaloista, urheilusuihkusta / mustasta kengästä…) ”- Matt Nicholson. Facebook Twitter Pinterest Casual Hess. Valokuva: Guardian

Guardianin harkittua, syvällistä journalismia, joka ei tavallisesti löydy tästä sähköpostista, on kallista, mutta meitä ei tueta.Jos arvostat journalismiamme, kannattaa tukea meitä tekemällä kertaluonteinen tai toistuva panos. BITS JA BOBS

Bobby Di Matteo on menossa nimenomaiseen tapaamiseen tohtori Do One: n kanssa, ellei Aston Villa parane seuraavassa kahdessa pelit pois Barnsleyssä ja Prestonissa.

Harry Kane n nilkkahyökkäys ei ole niin huono kuin pelättiin ensimmäisen kerran, ja Spurs-hyökkääjä voisi olla ajautumaton ajoissa Lontoon pohjoiseen pölylle Arsenalin kanssa 6. marraskuuta. ”Skannaus oli erittäin positiivinen ja olemme hyvin onnellisia”, piristeli Mauricio Pochettino, samalla kun heiluttivat röntgenkuvauksen kuin voittajapalkinto.

Ctrl C + Ctrl V: n Henrikh Mkhitaryanin odotetaan toipuvan reipasta ajoissa Manchester Unitedin Big Vase -tasolle Zorya Luhanskin kanssa torstaina.

Tranmere toivoo voittavansa vaativat Morecambe-johdon duettoa Jim Bentleyltä ja Ken McKennalta pois klubilta ennen kuin FA saa tuulensa mahdollisesta saatavuudesta.

Koska jäädytettiin Manchester Cityssä, Yaya Touré on saanut aikaa pohtia kiireellisempiä asioita, kuten juuri se, mitä Fifa pelaa, hajottamalla syrjinnän vastainen työryhmä. ”Kysymykseni on, kun ei ole ratkaistu rasismin riittävän vuosikymmeniä – miksi lopeta, kun jotain alkaa toimia?Ainoa toivoni on, että Fifa on ajatellut tätä läpi, hän blogoitti.

Qatar jatkaa maalausta 2022 MM-kisasta, joka on yksi nautittavimmista koskaan lupaamalla laittaa telttoja autiomaajille faneille, jotka ei voi saada hotelleja tai jotka eivät ole saaneet paljon kolikon varausta. ”Me sallimme ulkomailta tulevien kävijöiden nauttia Qatarista ja heidän jalkapallokokemuksestaan ​​aivan uudella tavalla”, kertoi tiedottaja. “On olemassa vaihtoehtoja kaikenlaisia ​​budjetteja varten.”

Ja Jamie Vardy palvelee ammattitaitoisen jalkapallon ammattilaisen tulevassa autobiografiassa, että Leicesterin fysio oli kertonut, että vodkan juominen Skittlesin kanssa ei ollut paras tapa käsitellä kuolleita jalkoja. ”Kun olin tylsistynyt kotona illalla, kaadan itseni lasiksi, istuisi ja nautin.Vodka oli kunnollinen, mutta se ei tehnyt paljon kuolleelle jalkalleni, joka ei pysähdy vuotiaiden verenvuotoa ”, hän zinged. FOOTBALL WEEKLY LIVE!

AC Jimbon ja hänen pod-joukkueensa on voitu palata Lontoon Lontoon Palladiumiin, ja liput ovat nyt esillä 15.11. Samaan aikaan voit kuunnella uusinta Football Weekly podcastia täällä, mutta olemme saaneet vielä lippuja, jotka ovat saatavilla Amy Lawrencen leukahihnalle Ian Wright.STILL WANT MORE? Arsenen kanssa. Facebook Twitter Pinterest Zing!Kuva: David Squires Guardianille

”Näin paljon pöydältä.” Odottaa Richard Wright olevan seuraava Bill Shankly, jos Porto johtaja Nuno Espírito Santo huomauttaa tässä viihtyisässä keskustelussa Sid Lowen kanssa , joka istuu sivussa varantovartijana viikon kuluttua viikosta, on täydellinen johtajakoulutus.

Hyvät tavoitteet! Paremmat tavoitteet! Suuret tavoitteet! Wonder maalia! Söpöjä tavoitteita! Älykkäitä tavoitteita! Tavoitteet! Saat kuvan. Viikon parhaat tavoitteet täällä.

Hampurin pitäisi olla hyvä. He ovat muuta kuin. Raf Honigstein kertoo, miksi täällä.

Carli Lloydin muistio räjäyttää myytin, että USA! USA !! USA !!!naisten jalkapallo on kaikki hauskaa ja ystäviä, puomi Beau Dure.

Tiedätkö, että Sunderlandin ja David Moyesin asiat näyttävät synkiltä, ​​kun edes johtajan valintamusiikkia kutsutaan “masentavaksi”, doom-mongers Louise Taylor.

Ja jos se on sinun asia… voit seurata Big-sivustoa Big Social FaceSpacessa. JA INSTACHAT, TOO! ”OLEMME YHTEISTÄ…”