Simularea computerizată eFortuna este o realitate a fotbalului. E mai puțin decât Ferguson

În Lewandowski, Lewandowski era considerat o stea în acea perioadă, iar cei care au descoperit și au cumpărat-o practic nu l-au regretat. Ca și mai eFortuna online case de pariuri târziu Lech Poznan, Borussia Dortmund și acum Bayern.

Coincidență? Nici un fel.Football Manager, cunoscut eFortuna anterior ca Championship Manager este jocul care în 1992, mai ales pentru propria lor plăcere creat câteva entuziaști devin complet simulare fidela a managementului de fotbal. .

, și de asemenea un instrument indispensabil eFortuna pentru antrenori, agenți, scouts

Messi a descoperit treisprezece

„Dacă player-ul oriunde vrem și odprezentovat-l în mod eFortuna corespunzător, trebuie să avem studiate și știu ce punctele forte și punctele slabe sale“, spune Henry fericit, agent de companie de jucători Sport Invest International.

„Dacă eu vin la întâlnire, el a spus că a avut eFortuna o bună prin piciorul drept minge, și, de fapt, nu ar fi adevărat ori mai mult nu vreau să văd acolo.Trebuie să fim pregătiți, prin aceea că aceste baze de date ne ajuta. „

Lewandowski nu este singura dovadă că statisticile de fotbal Manager va fi într-adevăr invocate. În mod similar, dezvoltatorii au „descoperit“ necesitatea eFortuna de Wayne Rooney și Anthony Marțiale și să le scape, nici măcar cea mai strălucitoare dintre stele de fotbal actuale.

„Îmi amintesc că pentru mine a venit odată un fiu și a spus, tata, am juca un manager de fotbal și am descoperit jucător bun “, a reamintit Alex McLeish, fost antrenor eFortuna al echipei Aston Villy. “Are doar treisprezece ani, dar este cel mai bun din lume. I-am zâmbit, m-am mângâiat și i-am zis: “Oh, băiat bun.” “Nu avea încredere în el. Nu știa că fiul său era doar unul dintre primii care au descoperit…Ei bine, Lionel Messi. „Este atât, chiar și atunci cercetașii noștri știau potențialul său“, a răspuns Miles Jacobson, cap de studio Sports Interactive, Manager de fotbal care în fiecare an se dezvoltă eFortuna și îmbunătățește. „Cu toate acestea, la acel moment a spus că s-ar putea părăsi Barcelona:. Era mică și nu era sigur dacă el crește“

Cum este posibil ca caracteristicile de jucători de fotbale Fortuna în joc corespund exact realității?Și că dezvoltatorii își pot estima talentele adesea chiar cu câțiva ani în avans? “Este clar pentru mine: avem clar cea mai mare rețea de cercetători din lumea eFortuna fotbalului”, spune Jacobson.

Nu există niciun motiv să nu-l crezi. Niciun club nu își eFortuna poate permite să plătească peste 1.300 de observatori care urmăresc regulat “runda” lor de jucători din întreaga lume.

În fiecare an își ajustează statisticile de joc, dar colectează, de asemenea, informații detaliate despre contract, cartografiază istoricul rănirii și chiar atributele eFortuna mentale sau abilitățile lingvistice.Rezultatul este o bază de date de numerotare de aproape o jumătate de milion de jucători reali din 137 de concursuri.

gama foarte mare reflectă nu numai calitatea de jocuri pe calculator, dar, de asemenea, în lumea reală de fotbal, în cazul în care datele au fost mult timp eFortuna utilizate în mod obișnuit.

“Ei știu că sunt corecte.Desigur, am făcut și câteva greșeli, dar cu siguranță nu ca Alex Ferguson în politica sa de transfer “, glumește Jacobson. „Știm că cluburile și agenții eFortuna noștri folosesc de mai mulți ani.“

Pentru o lungă perioadă de timp acest lucru a fost făcut neoficial, până la un an în urmă, baza de date a devenit parte a Prozone Recruiter -. Software-ul care eFortuna cluburile să se aboneze

“Desigur, aceste statistici sunt de mare valoare,” este de acord Happy. „Bazele de date funcționează cel mai bine cluburi europene, iar în cazul în care nu a fost eFortuna destul de bun, nu beneficiază de acesta.“

Deoarece vara este, de asemenea, o parte din skysports de televiziune de difuzare: exemplul perioadei ferestrei de transfer, telespectatorii jucătorii prin profilurile lor de joc în care au toate caracteristicile ștanțat pe o scară de una-douăzeci

. stele Tall?Nu mai

Nu simulare nu este în întregime adevărat, altfel eFortuna nu ar mai simulare – acest adevăr se aplică Football Manager. Pentru echipe din competiție mai mici, ocazional, încă nu se potrivește caracteristicile de jucători, cum ar fi în Premiership sau Primera División spaniolă.

De aceea, uneori încredere nețărmurită în joc pentru a aduce problemele care ar trebui să fie confirmate de către Gordon Strachan, fostul antrenor Southampton. „Ori de câte ori am vrut să cumpere un jucător, am verificat statisticile sale pentru a vedea dacă este într-adevăr eFortuna atât de bun. În mare parte a funcționat “, a recunoscut el. „Dar numai până în momentul în care am adus Agustín Delgada.“

Atacantul ecuadorian de la Southampton vreodată prins și Strachan au atunci când cumpără un joc mai degrabă să se bazeze atât de mult.Există și câțiva alții care au fost mari jucători eFortuna de fotbal pentru Managerul de Fotbal, dar nu au făcut-o cu adevărat. Maxim Cygalko, Eldar Hadžimehmedović, Cherno Samba…aceste nume, probabil, nu știu încă strălucit în joc.

Cea mai mare curiozitate spre Madeira atacant, care a avut o capacitate fantastică, dar în realitate nu exista. El a inventat unul dintre cercetași și a făcut să-l eFortuna susțină o echipă mică din orașul său natal.

Dar asta e tot istoria antică, în ultimii ani, nu are greșeli similare în joc nevloudily.Verificarea este obtinerea mai dure și crearea a implicat experți reali, printre care mai mulți jucători foști.

Cel mai mare nume din echipa de dezvoltare este fostul reprezentant italian Demetrio Albertini, care a recunoscut recent că un jucător a sfătuit antrenori să se pregătească eFortuna pentru adversarii pe baza cunoștințelor managerului de fotbal.

Chiar mai utilizat pe deplin experiența lor cu tipul de fotbal virtual denumit Vugar Huseynzade. În timp ce acest lucru poate suna ciudat, în 2012, azeră majore echipa de liga FC Baku angajat ca antrenor, deoarece conducerea impresionat de realizările lor în popular joc pe calculator!

Pentru care se leagă atât de multe povești interesante eFortuna despre ea recent documentarul de film.Trei dintre fanii ei din nou în urmă cu câțiva ani a scris o carte de succes numit „Football Manager Stole My Life: 20 de ani, în funcție de frumoasă.“

Poate e doar o glumă care se raspandeste mass-media britanică, dar se spune, de asemenea, că Managerul de joc a fost de aproximativ douăzeci de ori citate în instanță eFortuna ca fiind unul dintre motivele pentru divorț.

laponă fotbaliști au trecut prin de multe ori de ore înainte de monitor pentru a încerca rolul de formatori. Un imens de cheltuieli bani virtuali pentru a cumpăra…ei înșiși. „Am plătit pentru sine 25 de milioane de lire sterline. Dar nu am putut, așa că am vândut eFortuna după un an. Odată cu pierderea „a declarat el Andros Townsend, o echipă națională engleză.

“ Am jucat înainte, dar este mult eFortuna timp în urmă „, spune agentul fericit. “De atunci, jocul a făcut cu siguranță o mulțime de progres.”

Absolut.Destul de mare eFortuna pentru a depăși realitatea uneori.