Plzeňský-valmentaja talloi pelaajan paikkansa. Semifinaaleissa odotin enemmän taistelua, hän sanoi

Pilsen ei onnistunut sarjan ensimmäisestä ottelusta ja menetti 2: 3. Suurimman osan pelistä hänellä ei ollut tarpeeksi itsenäistä vastustajaa. Ja kun olemme työskennelleet läpivientiin, seisoi tiellä hänen erinomaisesta maalivahti Marek Čiliak.

Hyvällä onnella hän ylitti kunnes aika 43:24 Denis Kindl. “Kometan pienet virheet olivat ratkaisevia. Tärkeintä oli, että voimmekin toisen tavoitteen. En käsitellä kuria, mutta toisella jaksolla, emme vain ei päästä vauhtiin, mitä olemme tottuneet kotona. ”

Tietoja kritiikin valmentajien mutta ei puhu. “Emme kuulleet negatiivisia sanoja matkustamossa pelin jälkeen. Valmentajat yrittävät kannustaa meitä “, sanoi Kindl, jonka mukaan on tärkeää hillitä tunteita muissa otteluissa.Joskus, myrskyisä ilmapiiri, pelaajat ovat luopuneet. “Meidän on löydettävä tasapaino erotuomarin virheen ja baarin välillä.”

Pilsen tiesi, että se olisi monimutkaista Cometia vastaan. Brnans on voittanut 11. pelivuoro (edellisen kauden summalla), joka toimii jäällä luottavaisesti ja rauhallisesti. Vaikka he olivat paineita tietyissä ottelussa, he olivat enemmän tai vähemmän hallinnassa. He eivät lähteneet kotona suorissa kertoimissa.

“Komeetta kannusti lähinnä ensimmäistä tavoitetta. Se oli häpeä, jota emme antaneet, koska meillä oli myös mahdollisuus “, sanoi Matyas Kantner, joka oli ainakin kaksi heistä.Yksi voisi nostaa terän betoni- přesouvajícího maalivahti, toinen osui terhakka kiekko.

“Olen pahoillani paljon, kaksikymmentä sekuntia ennen loppua olin valtapelistä tasaamiseksi 3: 3, ja se olisi ylitöitä”, hän sanoi ja hänen kumppaninsa Kindl lisäsi: “Olimme todella onnekkaita hieman onnea. Olen Čiliaka jotka muuten peluuttaa hyvin, siellä kerran osui kiekko päähän, ei tiennyt miten. ”

Mikä muuttuu Pilsen neodjížděla Brno kriittisessä tilanteessa dvouzápasovou menetys? “Kaikki on parannettava, mutta menin paljon sonneja makuun. Meidän on autettava heitä enemmän, koska ne ovat tärkeitä ja sitten tarpeettomasti laittaa kiekko, joka pakottaa meidät.Silti se on hyvä merkki siitä, että voimme puristaa Kometin ja painostaa meitä “, sanoo Kindl.