5 sukellusvenettä, joiden urakehitys oli vioittunut

Vuoden 2009/2010 kaudella Diaby pystyi olemaan yksi tiimin avaintekijöistä, kun hän vietti 29 ottelua ja voitti 6 maalia Premier-liigassa. Alkuvuodesta lähtien Abu Diabi soitti kuitenkin vähemmän ja syy tähän oli vahinko. Neljä vuotta, keskikenttäpelaaja käytti vain 16 taistelua Valioliigassa, joka jatkuvasti oleskelee sairaalassa, koska ongelmia on nilkan ja ristisillä ligaments polven. Kesällä 2015 Diaby ja Arsenal päättivät lähteä, ja keskikenttäpelaaja palasi Ranskaan ja allekirjoitti sopimuksen Marcelin kanssa. Mutta täällä Diabin uraa ei ollut mahdollista jatkaa. Nilkkojen aiheuttamien ongelmien vuoksi hän vietti vain kaksi ottelua Ligue 1: ssä kahteen kauteen, minkä seurauksena kesällä 2017 hän sai vapaan asiamiehen aseman, ja kuukausi myöhemmin hän päätti lopettaa uransa.

Ryan MASON (Englanti)
Hän pelasi: Tottenham, Yeovil, Doncaster, Millwall, Lorient, Swindon ja Hull City. Valioliigan joukossa oli 69 ottelua, 3 maalia ja 4 assistia

5 sukellusvenettä, joiden urakehitys oli vioittunut

Masonin ura kehittyi, kuten he sanovat näissä tapauksissa, hitaasti mutta varmasti. Tottenhamin oppilas, useiden vuosien vuokra-puheiden jälkeen toisen ja kolmannen käden klubeissa, pystyi murtautumaan kotitiimiinsä, jossa hän vietti kaksi kausi korkealla tasolla ja oli tärkeä toimija Spurs-leirissä. Elokuun 2016 lopussa Mason osti Hull Cityn 16 miljoonaa euroa, jossa keskikenttäpelaaja siirtyi joukkueen avaintekijöiksi.

Tigersin leirissä Mason onnistui kuitenkin viettämään vain 16 ottelua Valioliigan ottelussa, minkä jälkeen hän laskeutui klubikeskukseen. Tammikuun 22. päivänä 2017 Chelseaa vastaan ​​ottaneen Lontoon puolustaja Gary Cahill murskasi Masonin kalloa taistelussa, minkä vuoksi hänet vietiin kiireellisesti sairaalaan, jossa hän joutui vaikeaan toimintaan. Ryan palasi koulutusprosessiin samana vuonna kesällä, mutta jo helmikuussa 2018 hän päätti lopettaa uraansa useiden tunnettujen maailman asiantuntijoiden kanssa neurologian ja neurokirurgian alalla. 26-vuotiaana, oleskelu muutama vuosi aiemmin uransa huippu, Mason lakkasi olla ammattimainen jalkapalloilija. Äskettäisessä haastattelussa keskikenttäpelaaja myönsi, että hän elää edelleen 14 metallilevyllä ja 28 kruunulla.