Vladislav on vain 22-vuotias

Ananidze on melko tekninen pelaaja, jolla on tarvittava joukko jalkapallo-osaamisia Kononoville. Tällainen henkilö (jos hän on poistanut erot omalta terveydeltään) on Oleg Georgijevichin lähes välttämätön toimija – tekninen, terävä, nopea ja mikä tärkeintä, hän tekee epätavanomaisia ​​päätöksiä. Jano, joka vietti 36 kokousta Georgian maajoukkueelle, on valmistunut “Spartacuksesta” – tämä on tärkeä tekijä oikean “Spartak-hengen” luomisessa joukkueessa.

1. Vladislav Panteleev

Nousi penkistä. 5 reservista “Spartacus”, mikä voi olla hyödyllinen Kononov

Vladislav on vain 22-vuotias, mutta hän on jo kokenut taistelija – tällä kaudella hän osallistui 19 kokoukseen FNL: n puitteissa ja oli merkitty 10 tarkalla laukauksella. Panteleev on aina tehnyt melko paljon – esimerkiksi Venäjän nuorisoturnauksen kaudella 2015/16, hän rikkoi kilpailijoidensa maalivahdit 11 kertaa.

Yleensä Panteleev ei ole hyökkääjä – tällaisista ilmiömäisistä tilastoista huolimatta Vladislav esiintyy kentän keskiosassa, joka siirtyy säännöllisesti tämän tehtävän hyökkäykseen. Teknisesti Panteleev on erittäin lahjakas, ja Kononovin alla hän voi saavuttaa aivan toisenlaisen tason. Vladislav on pitkään koputtanut pääryhmään, mutta Carrera itsepäisesti sivuutti hänet, vaikka hän säännöllisesti katsoi nuorisojoukkueen taisteluita. Haluan uskoa, että nuori Spartak-kaveri voi tulla, ellei johtaja, sitten ainakin klubin päätoimijohtaja, jonka hän muutti 11-vuotiaana.

Venäjän maajoukkue menetti Ruotsiin Kansakunnan ratkaisevassa ottelussa ja hieman monimutkaisi elämäänsä, jos puhumme Euro 2020 -ryhmästä. Kuitenkin 24 osanottajaa turnauksessa on paljon helpompaa päästä kuin epäonnistua, joten 80 prosentin todennäköisyydellä Venäjä on siellä. Ja mitä jos et ole onnekas?