Andy Murray on vaikea tehtävä Wawrinkaa vastaan ​​ATP World Tour Finalsissa

Edelleen Sir Edmund Hillary juoksi vuorilta, mutta Andy Murray on jäljellä runsaasti voittaneensa alkaen Lontoon ATP World Tour Finalsista, sesongin loppuottelussa, jossa hän ei ole saavuttanut loppuottelua seitsemässä .

Serbialainen, joka on voittanut turnauksen neljä vuotta peräkkäin, avaa Dominic Thiemia ja sen jälkeen Milos Raonicia – joka on edelleen epävarma vetäytyessään puolivälierästä Murrayia vastaan ​​lauantaina – ja Gaël Monfils. Jos Djokovic voittaa jokaisen ottelun, hän hakee kruununsa.

“Viime vuosi oli kovaa, koska Davis Cup oli aina aivan ajattelin edessä”, Murray sanoi. “Koulutin savilla ennen ja jälkeen tämän tapahtuman, ja se oli laittaa kaikki munat yhteen koriin.Olemme onnistuneet voittamaan Davis Cupin, joka oli hieno – mutta luultavasti se ei edes auttanut viimeisiä turnauksia paljon.

“Vuosi sitten soitin runsaasti tapahtumia päästäkseen kiertueelle. Ajattelin alkaneen palata rataan ja sitten polttanut Roger [Federer]. Se oli kuin onnettomuus, ihmiset sanovat, “Mitä hänelle on tapahtunut, mitä tapahtuu?” Sain onnistuneen sen kääntämisen jälkeen, ja opin paljon tästä ajasta. leikkaus [vuonna 2013] Aloitin tuntea paremmin fyysisesti loppuvuodesta, mutta peli ei ollut missään lähellä missä se tarvitsi. Olin voittanut paljon otteluita ja pelasin jonkinlaista ihmisarvoista tavaraa lopussa, mutta kun minulla oli pelata tällä ylätasolla, en voinut kilpailla.Se sai minut ymmärtämään, että minun on todella työskenneltävä tennikseni off-seasonissa. “Murray sanoo, että gyrotonics, konepohjainen pilates-versio ja jota kutsutaan” jooga tanssijoille “, on pelannut tärkeä rooli hänen myöhäisessä urakehityksessään.

“Minulla on paljon enemmän liikkumista ja se on auttanut selkääni. Jo ennen leikkausta 18 kuukautta se antoi minulle melko paljon asioita. Toivon, etten olisi tehnyt niin paljon juoksuani, kun olin nuorempi. Olen todella kamppaillut tämän kanssa ennen leikkausta. Aina kun menin ajelulle, olin melko vähän tuskaa muutaman päivän kuluttua.Minusta tuntuu paljon paremmalta kuin neljä vuotta sitten – mikä on häpeä, sillä kun olet 24 tai 25, sinun pitäisi luultavasti tuntua paremmalta kuin 20-luvun lopulla. “

O2: n jälkeen Murray viettää kaksi viikkoa kotona ennen kuin lähdet kahden viikon harjoittelupaikalle Miamien ennen Australian Openia tammikuussa.