Tytärpatsastuksen kapina ei toiminut. Siniakova: En pidä kiinni baarista

Hän tietää mitä hän haluaa olla maailman paras. Ensimmäiset vastaan ​​tähtitaivas Svitolinové on centrkurtu nimetty Rod Laver toi lisäksi viitteitä siitä, mitä voi olla sellainen, joka pystyy Siniaková. Koti

“Mutta en voinut pidätellä tasolla. Pettymys on hieno, “21-vuotias tyttö, jolla oli kiharat hiukset, pahoitteli. “Alusta alkaen laitamme palkin korkealle. Oli ilmeistä, että se olisi vaikeaa. Ja kun hän lisäsi, en voinut jatkaa. Siksi se tuli ulos näin. “Grandslam-opit ovat opettavaisia ​​mutta julmia.

” Olisi hienoa olla yksi käyttöönotetuista. Näin saan samanlaisen pelaajan ensimmäisellä kierroksella; itse asiassa voin olla iloinen “, tunnustaa Siniak. “Hän on pelannut parempia pelejä samanlaisissa tuomioistuimissa ja parhaissa pelaajissa. Hän tietää, mitä hänellä on varaa.Halusin myös lisätä, mutta huomasin oikeita päätöksiä. ”

Nämä ovat tenniskentät, jotka muokkaavat persoonallisuutta. Siniaková jo vahvistanut, että se voi olla tasapainoinen peli, paitsi Svitolinové ennemmin vasten Simona Halep.

Mutta näytelmän tai voittaa, että mitä oli meneillään. “Saan paremmin tuomioistuimessa, ehkä se oli”, hän sanoo. “Mutta tärkeä on, että jos saan niin hyvin ja voitan joukon pitämään toisen. Älä mene alas. He pelaavat vieläkin hyvin, koko peli tarttuu baariin. En olisi sitä myös. ”

toisesta Siniaková piti tauon hoitoon, syy nauha julkaistiin reisilihaksen:” Minun täytyi ladata, mutta en tee tekosyitä.Minä en rajoittanut itseäni. ”

On myös totta, että kunnianhimoisen rouva Grand Slam on Wimbledonin kolmannen kierroksen 2016. Tänä vuonna hän uskoo enemmän; ehkä siksi, että hän voitti idyllisen Mary Sharapovan Shenzhenin turnauksessa.

“Olen pysynyt otteluissa koko ajan”, hän sanoo. “Tänään oli ensimmäinen sarja super, mutta sitten haluan voittaa piste tarpeettomasti. Ja tällaisia ​​tennispelaajia vastaan ​​on vaikea päästä; kun he tekevät, he pelaavat paremmin ja paremmin. ”

Hänellä on useita vuosia ennen kostonsa, mutta hän ajattelee toisin. Vaikka Svitolin, viimeisen vuoden US Open-kaksintaistelunsa jälkeen, ampui hänet toisesta kerralla peräkkäin Grandslamille, hän sanoi: “En ole vihainen hänen kanssaan ollenkaan, ei lainkaan.Olen enimmäkseen yksin. ”

Nyt tennispylväässä, missä mellakka on alkanut, mutta se ei.