Selvitä kerta kaikkiaan, onko Bwin nauru paras lääke

Ne, jotka sanovat Uncle Roy koskaan voittaa mitään, ovat bang out of order. Näyttely A: Ruotsin divisioona 2 pohjoiseen Örebro SK: n kanssa 1984. Mutta tänäkin päivänä – 27. kesäkuuta 2016, päivä, jonka hän toivoo jäävän Englannin jalkapallo-historiaan – on todennäköisesti reilua sanoa, ettei hän voi voittaa. Jos Englanti voittaa Islannin maanantai-iltana, ei edes Fiverin englantilainen serkku, Racist B’stard, saa innoissaan.Mutta jos he menettävät, ainoa Bwin henkilö, jolla on mitään sympatiaa Hodgsonille, on Jeremy Corbyn.

Islanti oli lyömätön ryhmävaiheessa, mutta hänellä oli vain 29% hallussapidosta, joten Englannin odotetaan hallitsevan – aivan kuten heidän ryhmäkilpailuissaan, kun heillä oli +48: n odotettu tavoiteerotus ja +1: n todellinen tavoiteerotus. “Islannin valmentajilla on kyky järjestää joukkueen, saada niistä mahdollisimman paljon ja tehdä niistä uskomattoman vaikea voittaa”, kertoi Roy setä, joka on menettänyt seitsemän viimeisestä 15 ottelustaan. Englannin Bwin voitto merkitsisi neljäsottelupeliä Ranskaa vastaan ​​ensi sunnuntaina.Jos heidän on vältettävä putoamasta ensimmäiseen merkittävään esteeseen, heidän on löydettävä tapa saada Harry Kane – joka on aina väsynyt kaikissa kolmessa ottelussa – tekemään niin kuin Spursille. “En ole väsynyt, minulla on ollut tämä aikaisemmin – viime vuonna 21-vuotiailla oli samanlainen asia”, haukotti Kane. “Mutta olen 100% tuoretta ja olen rzzzzzzz”. Halpo tavoite tai kaksi Islantia vastaan ​​saattaisi potkaista turnauksensa. Raportoitu Raheem Sterlingin palautus on myös täydellistä.Sterlingin luottamus on Bwin murskattu, joten miksi emme palauttaisi häntä takaisin samalle tasolle kuin Adam Lallana ja Marcus Rashford myös murtautuen heidän kanssaan? Missä Englanti voi hyödyntää Islannin heikkouksia Euro 2016: ssa | Michael Cox Lue lisää

Hodgson oli oikeudenmukaisesti oikeassa valittaa arvostelustaan ​​hänen joukkuevalintansa Slovakiasta. “Voittasimme kaikki kolme valmistavaa peliä”, hän sanoi. “Mielestäni me emme ole pelannut erinomaisesti mihinkään näistä, mutta me voitimme. Joten kaikki olivat hunky dory ja hieno. Tässä mielestäni olemme parempia, mutta emme ole voittaneet. Joten, jos tulokset ovat huonoja, siksi olemme huonoja. Se on elämää. Hyväksyn sen. En yritä salata sitä millään tavalla. Mutta en voi olla yhtä helppoa kuin sanoa: ‘Joo, olet oikeassa.Toivon Jumalalle, että olisimme pelannut Wayne Rooney’ta, koska en tiedä, jos olisin pelannut häntä, pisteet olisivat olleet Bwin erilaisia. Ei se ollut kun hän tuli, “hän päätteli, heikentäen kapteeniaan juuri niin, että hän voisikin pistää pisteitä lehdistötilaisuudessa. “Kaikki mitä voit tehdä on pakottaa itsesi huolehtimaan vain siitä, mitä voit tehdä – varmista, että kun katsot peiliin, kun pelaajat menevät kentälle, voit katsoa itseäsi ja sanoa:” Mitä muuta voisitte Olen tehnyt? “Setä Roy kertoi The Fiver on Snapchatilta viime yönä. “” Valmistelimmeko tarpeeksi hyvin? Oliko koulutus oikein? Olenko valinnut oikean tiimin? “” Todennäköisyys on, riippumatta siitä, millainen joukkue hän valitsee, Englanti voittaa. Jos he eivät, tietyt maan osat löytävät kerta kaikkiaan, onko nauru paras lääke.Jos he tekevät, heistä tulee yksi peli, joka ei pääse saavuttamaan viimeisen neljän suuren turnauksen vain toisen kerran Bwin ulkomaille. Se on 20 vuotta siitä lähtien, kun Englanti voitti todella kovaa kolikkopeliä suuressa turnauksessa. se on tapahtuva jonakin päivänä. Ja jos he saavuttavat viimeiset neljä, Roy setä tulee olemaan sankari. Kuka välittää, jos hän todella voittaa jotain? LIVE ON BIG WEBSITE

“Pukuhuoneessa ajattelin, että tämä on minulle loppu maajoukkueen kanssa, se ei ole minulle. Näin tunnen heti, se on jälleen surullinen surkeus ja minulle jäi rangaistus, joka oli niin tärkeä. Yritin kovasti olla [mestari Argentiinan kanssa. Mutta se ei tapahtunut. En voinut tehdä sitä. Mielestäni on parasta kaikille, minulle ja monille ihmisille, jotka Bwin haluavat sen.Valinta meille on päättynyt, se on päätös “- Leo Messi vie talonsa pois Argentiinan maajoukkueesta sen jälkeen, kun he ottivat viimeisen finaalinsa menettämättä Copa Américaa rangaistuksille Chilen haltijoille. UUDELLEEN NÄYTTÄMINEN

“Koska Gylfi Sigurdsson oli haaveillut Englannista 16-vuotiaana lapsena, mutta 16-kierros otettiin pelkästään tämän vuoden turnauksen Euroopan mestaruuskilpailuihin, luuletko hänen lapsuuden omaisuutensa kykenevän laajentamaan ennustamaan pisteet ? “- David Wall.

” Viime kerralla neljännen suosikkipäivän jalkapallosähköpostini päivittäinen tutustuminen on päättynyt epäoikeudenmukaiseen huomaan.Vaikka suurin osa lukemisesta seuraa lempeä virtaus, äskettäin lisätty “JA INSTACHAT TOO”, joka on aivan huutava kirjain alareunassa, on jännittänyt minut ulos tuolista / sängystä / parvekkeesta yli muutaman kerran. “- Yash Anand. p>

“Voinko olla yksi 1,057: stä, joka on vastoin perjantain Fiveriä koskevaa väitettäsi, että Thierry Henryn käsipallo ja sen jälkeinen tavoite seitsemän vuotta sitten estivät O’Irelandia tekemästä näyttelyä vuoden 2010 MM-kisoissa, se tosiasiallisesti estää heitä Bwin tekemästä näyttämistä rangaistuspelissä “- John Stainton (ja ei muita). Liity AC Jimbon ja yhteistyön Euro 2016 Football Dailyin uusimpaan versioon.Facebook Twitter Pinterest “Olen täällä koko viikon ajan, kokeile vasikanlihaa.” Kuva: James Drew Turner The GuardianJOIN GUARDIAN SOULMATES

Todennäköisesti, melkein varmasti yksi. Mutta älä pelkää – jos haluat löytää kumppanuutta tai rakkautta, kirjaudu tänne katsomaan eräänlaisen oppivan, ystävällisen ja ystävällisen kansan profiileja, jotka eivät koskaan tavoita unelmoiasi lähtemästä kanssasi.Ja älä unohda, se ei ole hylkääminen, joka tappaa sinut, se on toivoa.BITS AND ROPS

Laurent Blanc on lopulta ollut binned PSG. “Kolmen vuoden ajan klubissa Laurent Blanc voitti 11 pokaalia, joista kaksi kansallista nelinpeliä ja jättivät Bwin merkittävän merkin Pariisin Saint-Germainin suuresta historiasta” houkutteli klubiliiton julkilausumaa ja rationaalisen jalkapallon tilaa.

Viimeisin Nottingham Forestin pyöröovi on Philippe Montanier. “Olen iloinen ilmoittaa, että olemme saaneet päätökseen Philippe Montainerin nimittämisen päävalmentajana”, tweeted omistaja Fawaz al-Hasawi. “Anteeksi Philippe Montanier”, hän lisäsi 21 minuuttia myöhemmin. Sadio Mané on tarkoitus paljastaa pian Liverpoolin 30 miljoonan euron oston jälkeen Merseyside-lääkärin läpipäätöksen jälkeen.Southampton pudotti vain kolmanneksen Norwichin Naton Redmondin sunnuntaista.

Norn Iron 1-0: n jälkeen Walesin pomo Chris Coleman kouluttaa Belgian nähtävyyksiä Euro 2016-neljänneksellä. “Työskentelemme paremmin kuin alistuva”, hän huusi. “Emme pelkää Belgiaa.Kun joukkueet menevät meille ja pelataan auki, voimme tehdä paljon vahinkoa. ”

Republic O’Irelandin fanit eivät halua mennä hooooome, mutta heidän tiiminsä on sen jälkeen, kun Ranska aloitti ne Eurosta 2016. “Me laitamme Bwin sydämemme ja sielunkamme peliin, mikä on tullut meille ennakkoedellytys, mutta soitimme myös”, kiitti Martin O’Neill. “Jotkut nuorista pelaajista ovat tulleet iästä tähän vaiheeseen, ja heidän on nyt ryhdyttävä eteenpäin.”

Ja Gudmundur Benediktsson, hän innoissaan islantilaisesta kommentaarista, on palannut kotiin etsimään päivähoitona KR Reykjavikin apulaispäällikkönä ei enää ole. “Kun huono alku kaudelle, minä yhdessä hallituksen kanssa päätin, että se on ryhmän etujen mukaista, että eroan”, hän huusi. Haluatko enemmän?

Jonathan Wilson kanavoi sisäisen Jim Morrison ja ponders…tämä on loppu, ainoa ystäväni, loppu Lionel Messille ja Argentiinalle.Facebook Twitter Pinterest Le-woe. Kuva: Nelson Almeida / AFP / Getty Images

Álvaro Morata asettaa ystävyydet toiselle Bwin bonos para nuevos clientes puolelle Espanjan kohtaamana Italian kanssa vuoden 2012 loppuottelussa. Sid on Lowe alas.

Taktiikka yli tekniikka, aggression yli estetiikka – Italia tiimi valettu muottiin manageriaan, kirjoittaa Paolo Bandini, ja kaikki sitä parempi se.

Euro 96…Englanti v. Saksa…rangaistukset…Kuntz.Ben Lyttleton puhuu entiselle Saksan hyökkääjälle siitä, että hän ryhtyy paikan päähän myrskyn silmään.

Linja-autojen superpelastajat Chile on nyt Etelä-Amerikan vaarallisin joukkue voitettuaan toisen Copa Américan 12 kuukautta, kun olet odottanut niin kauan hopeaesineitä, sanoo Martin Mazur.

Barney Ronay pohtii Garadona-mahdollisuutta.

Roy kohtelee naurisnauhoitusta, jos Islanti voittaa, varoittaa Daniel Tayloria…mutta pelkää, ettei Michael Cox ole tehnyt kotitehtäviä.

Ja Big Website USA! USA !! USA !!! johtaa sääntöä vuoden 2016 Copa Américassa.

Voi, ja jos se on sinun juttusi…voit seurata Big Website Big Social FaceSpacessa. JA ASIAKKAA TOO! “TÄMÄ ON GONNA ON HYVÄ TÄSTÄ”