Sportingbet : australialaiset Bogut, Dellavedova ja Maker kestävät kovaa avajaisviikosta

Se oli surkea avajaisviikko Australian kansalaisille Andrew Bogut, Matthew Dellavedova, Thon Maker ja Aron Baynes NBA: ssa. Bogut jätettiin penkkiin viimeisellä neljänneksellä ja ylitöitä, kun hänen uusi joukkue, Dallas Mavericks, laski Indiana Pacers 130-121: een. “Pidän siitä, miten taistelimme ja ripustimme, mutta puolustuksen on ilmeisesti tullut paremmaksi “, Mavericks valmentaja Rick Carlisle sanoi. Bogutilla oli kuusi pistettä, kuusi levypalloa ja yksi Sportingbet korttelin 19 minuutin välein tiistai-ottelussa Indianapolissa, kun taas Mavericksin 13-kertaisella All-Star Dirk Nowitzkillä oli 22 pistettä ja kahdeksan reboundtia. Miksi Golden State Warriorsin 2016-kauden hautajaiset ovat ennenaikaisia Enemmän Bogut, 31, ja Nowitzki, 38, eivät voineet seurata Pacerin nuorempia, urheilullisia isoja miehiä, jotka pakottivat Carlisle pitää Australian penkillä alaspäin.Bucksin valmentaja Jason Kidd ei päättänyt pelata 19-vuotiaan, 216cm: n australialaisen alokasvalmistajan huolimatta räjähdystauosta.

Dellavedova oli puhunut Bucksin toiveista Sportingbet ennen peliä, mutta 11 pistettä joukkuetoveri Giannis Antetokounmosta 31 pistettä ja yhdeksän levypalloa he seurasivat Hornetsia suurimman osan pelistä.

Baynes, joka pelasi kasvoilla Sportingbet naamarin räjähtämisen jälkeen viime viikolla esikauden aikana, ei voinut auttaa hänen Detroit Pistons, joka putosi Toronto Raptors 109-91. Queenslanderilla oli kahdeksan pistettä ja kolme levypalloa. Raptorsin DeMar DeRozan teki 40 pistettä ja Jonas Valanciunas lisäsi ura-korkean 32 haastamaan Baynes “Pistonsin Torontossa.