Sportingbet: Diego Simeonen opetuslapsi, joka on unohdettava Mestarien liigan kipu

Kaikista Diego Simeonen kykyistä valmentajana erottuu kirkkaammasta kuin muut: hänen kykynsä päästä pelaajiensa päähän ja hankkia heidät osaksi hänen tyylinsä. Hänellä on mahdollisuus nostaa pelaajia uudelle kilpailukyvylle, ja sen seurauksena Diego Godín, Gabi, Koke, Saúl Ñíguez ja Antoine Griezmann ovat ottaneet käyttöön ja parantavat Sportingbet edistystä. Euro 2016: n ohjaaja: taktiikka, avain pelaajat ja asiantuntijaennusteet Lue lisää

Mutta Juanfran Torresin tapaus on kenties kaikkein vaikuttavin. Tuntematon yli Espanjan, hän saapui Atléticoon tammikuussa 2011 laitaan.Viisi kausi myöhemmin, ja enimmäkseen kiitos argentiinalainen valmentaja, Juanfranista on tullut yksi La Ligan parhaista oikeista selkänoista ja maajoukkueen pysyvä ottelu. Vanhanaikainen 31- vuotias – keskipitkällä hiustenleikkauksellaan, paksuilla pulteillaan ja musteilla – on voimakkaasti sidoksissa Simeonin vakuuttavaan voimaan. Juanfran kasvoi perheessä, jossa oli täynnä Real Madridin kannattajia – hänen isänsä oli klubin jäsen – ja hän vietti suurimman osan muodosteltavista vuosistaan ​​Atléticon jyrkimmän kilpailijan akatemiassa. Siitä huolimatta, kun hän on tullut keskeiseksi toimijaksi Atléticon menestyneimmistä Sportingbet aikakausista, hän ei epäröi sanoa, että hän tuntee, että Atlético oli osa häntä varhaiskasvatuksesta lähtien.

Niin sitoutuneita kuin ne tulevat, ehkä hänen erityispiirteensä kentällä on, että hän aina taistelee.

Juanfranissa et todennäköisesti löydä silkkisiä taitoja, mutta hän pelaa pelejä, joilla on melkein spartan terävyys – Simeonen arvostama arvo, joka , muutamia vuosia sitten, pysäytti hänet myymästä Arsenalille.

“Oikealla tavalla pelaaminen on koskettaa palloa kolme kertaa ja päästä maalivahdin eteen”, sanoo oikeanpuoleinen, joka on myös Atléticon tyylikkäämpi puolustaja, jota joskus kutsutaan liian konservatiivisiksi ja puolustaviksi. Juanfran on vastuullinen, uskollinen ja esimerkillinen oppilas. Hän saa koulutuksen tunti varhain joka päivä tehdäkseen ylimääräistä työtä, mutta hänen siirtäminen puolustukseen ei ollut helppo prosessi.Hänen roolinsa muuttui voimakkaasti: kohtaamasta vastustajia pallolla ja kohtaamaan heidät ilman sitä; yrittäen kaatua Sportingbet menneistä kilpailijoistaan ​​pitämään asemansa. Simeonin avustajat Germán Burgos ja Juan Vizcaíno työskentelivät hänen kanssaan muutaman viikon ajan tekemään muutosta vähemmän traumaattisesti. Ja lopulta se toimi, kääntämällä hänet onnistuneeksi puolustajaksi.

Vastustajan puolustaja auttoi häntä saamaan Espanjan managerin, Vicente Del Bosquen luottamuksen ja eurojen pätevyyden aikana Atlético-pelaaja aloitti seitsemässä ottelussa . Vaikka Realin Dani Carvajal on toiminut hyvin kahden viime kauden Sportingbet depósitos e levantamentos aikana, hän on nyt loukkaantunut, joten Juanfranin odotetaan olevan ensimmäinen valinta.Hänen kanssaan kentällä Espanjan puolustus on johdonmukaisempaa.

On vaikea sanoa, mitä olisi tullut Juanfranista, jos hän ei olisi päätynyt Vicente Calderóniin ja työskenteli Simeonen alla. Hän lähti Real Madridista etsimään minuutteja 20-vuotiaana ja vietti vuodenajan lainaa Espanylla, jossa hän nosti Copa del Reyn vuonna 2006, uransa ensimmäiseksi tärkeäksi palkinnoksi. löysi jalkansa Osasunassa ja hänen aikansa Navarran aikana hänellä oli kaksi kokemusta, jotka käänsivät hänet lapsuudenkotiinsa vastaan. Kun Osasuna oli Bernabéulla Lahdessa tammikuussa 2009, Juanfran lähetettiin kahdelle keltaisia ​​Sportingbet kortteja, kun väitetyt sukellukset ovat Real-ruutuun. Kummassakin tilanteessa repsit osoittivat, että hän oli loukkaantunut.Madrid voitti 2-1. Revenge saapuu viisi kuukautta myöhemmin paluukalustossa, jonka Osasuna tarvitsi voittaa pysymään ylimmässä lennossa. Tunnin sisällä ja pelin 1-1, Juanfran ilmestyi missään pisteet tavoitteena voittaa hänen entinen klubi ja pitää hänen puolellaan. Oliko hän juhlaa pisteytyksen jälkeen? Tietysti. “Se on ollut elämänni päämäärä”, hän sanoisi ottelun jälkeen.

Se oli käännekohta Juanfranille. Aiemmin hän halusi menestyä Real Madridissa, mutta nyt hän unelmoi voittaa heidät suurissa eurooppalaisissa finaaleissa. Tietenkin Simeonen puolella. Hän tuli koskaan niin lähellä saavuttaakseen unelmansa Milanossa toukokuussa, mutta loppujen lopuksi se oli hänen rangaistuspotku, joka antoi Real Madridille 11. kauden.Juanfranin on ollut vaikea päästä yli – ja on todennäköistä, ettei hän pääse ylittämään sitä ennen Euro 2016: n alkua – mutta Del Bosque tietää, että hän voi vielä luottaa täysipainoisesti tekemään Sportingbet kaiken joukkueelle. salaisuudet muiden jäsenten takana Facebook Twitter Pinterest Gerard Piqué harjoittelun aikana Red Bull Arenan stadionissa Salzburgissa ennen Euro 2016: a. Kuva: David Ramos / Getty Images

Piqué on tarjonnut monia otsikoita, läsnäolo sosiaalisessa mediassa ja Espanjan fanit ovat puhaltaneet Barcelonan puolustajaa hänen tweeteistaan ​​Katalonian itsenäisyyden kansanäänestyksen puolesta. Mutta ehkä kiistanalaisempana online-tarjonta oli hänen spat Realin veteraani entisen Liverpoolin täyden takaisin Álvaro Arbeloan kanssa, muistelemattomasti kutsuvaksi hänelle “koulutuskartiota” yhdessä vaihtoehdossa.Ainakin Arbeloa, joka lopetti Espanjan pelaamisen vuonna 2013, ei tule olemaan harjoittelussa, mikä tekee Piquén mielenkiinnosta kesällä.

Aiemmin tänä vuonna väitettiin, että Bellerín oli kulkenut 40 metriä nopeammin kuin Usain Bolt, ottaen 4.41 sekuntia, mutta Jamaican sanoi: “Nämä tarinat saavat minut nauramaan. Jalkapalloilijat ovat erittäin nopeita ensimmäisten 10-20 metrin aikana – juuri he koulevat. Harjoittelen nopeaksi yli 100m tai 200m. En ole kuullut jalkapallosta, joka voi rikkoa 10 sekuntia 100 metrin päähän. ”

Jalkapallo on Thiagon DNA: ssa. Hänen isänsä Mazinho oli osa Brasilian puolella, joka voitti vuoden 1994 MM-kisat.Mazinhon suurin jalkapallo perintö, lukuun Sportingbet ottamatta Bebeton ja Romárion kuuluisan vaalivihan kolmannen jäsenen, ovat hänen poikansa Thiago ja Rafinha, jotka pelaavat Espanjassa ja Brasiliassa. “En sulje pois mahdollisuutta ottaa toinen lapsi”, Mazinho hymyili äskettäin haastattelussaan espanjalaiseen lehteen Panenka. Scouttajat odottavat.

Hän saapui Barcelonaan vuonna 2004 16-vuotiaana ja teki ensimmäisen ryhmänsä läpimurtoa neljä vuotta myöhemmin. Urheilukeskuksessa, jossa hän leikkiä poikana, kutsutaan nykyään Pedro Rodrígueziksi, ja Kanariansaarten eläintarhassa, johon hän vieraili, on hänen kunniassaan merioiton nimeltä Pedrito. Vuonna 2014 Pedro juhlisti Pedriton syntymäpäivää ottamalla hänelle kalaa. Hän kertoi lehdistölle: “Pedrito toimii hyvin.”

read more: Sportingbet apostas ao vivo