Burnley ja Scott Arfield lyövät aikaisin lyödäkseen Leedsia ja pysyvät alkuun

Sean Dychen Burnley tekee ruma chic melko hyvin. Muut joukkueet saattavat olla muodikkaampia, mutta Lancashire-klubi johtaa mestaruuden edistämiskilpailua kotiinsa.

Heidän pyrkimyksensä välittömään paluuseen Premier-liigassa on ottanut enemmän kuin sen kohtuullinen osuus jitters myöhässä, ei koskaan enemmän kuin tässä hermostunut voitto puolivälissä taulukko joukkue, jossa oletettavasti mitään pelata. Luonnostaan ​​huolimatta tämä oli heidän 22. voitonsa – Scott Arfieldin varhaisen tavoitteen turvin – pisin lyömätön juoksunsa 34 vuotta 18 ottelussa. Kuten Dyche huomautti, koska Valioliigan haastavien kilpailijoiden oli tarkoitus aloittaa, tämän vuoden aikana se on tärkeä asia kuin tyyli.

“Kun olet kuuma, olet kuuma.Kun et ole, sinun täytyy löytää tapa “, sanoi Dyche. “Emme olleet läheskään yhtä hyviä kuin voimme olla pallon kanssa. Mutta puolen ilman palloa kimmoisuus antoi meille voiton.

“Ihmiset ovat nähneet meidät pelaamaan uskomatonta jalkapalloa, mutta viimeiset ovat olleet jauhat – ja jos haluat menestyä tällä divisioonilla voittaa millään tavalla kuin pystyt. Tosiasia on, että olemme ylhäältä liigassa syystä – et voi käyttää sanaa onnea, kun sinulla on 80 pistettä kauden tässä vaiheessa. “

Huolimatta divisioonan huipputuloksista 63, Burnley voisi älä rekisteröidä voittajaa keskellä viikkoa kestäneessä pakoon Cardiffin kanssa.Kuitenkin heidän johtajansa jumissa samassa XI: ssä, ja he pitivät heitä vähemmän kuin minuutti, jotta he voisivat tasoittaa numeroa 64 tällä kertaa.

Ystävykset Sam Vokesin kuukausittaisen mestaruuden pelaajan ilmoituksessa olivat edelleen roikkuvat Turf Moorin ympäröimä ilma, kun Walesin kansainvälinen nousi voittamaan Sol Bamban ilmatiekyselyyn; Toisen tason johtava maalintekijä Andre Gray odotti sitä ja vaihtoi palloa Arfieldin jalalle, joka varasti telakan, joka oli välttämätön, jotta pääsi laukaus ja iski sellaisella tarkkuudella, että se kaksinkertaisti Marco Silvestrin sormenpäiden ja

Täydellinen aloitus on ehkä ollut, mutta se oli Leedsin joukkue keskellä pöytää eikä johtajia, jotka näyttivät todennäköisimmin muuttaa pisteytys, kunnes korvataan Ashley Barnesin haastaja kaipaamaan kausi vuonna vammautumisajankohta.Vierailijat satoivat 19 maalintekoon ja voitti nurkkaan 11-2. Mutta he eivät voineet selvittää taajuuskorjainta.

Leedsin olisi pitänyt kaksinkertaistaa numero. Että he eivät olleet pääasiassa alas Chris Woodin halveksuntaa tavoitteen edessä. Kaksikymmentäkuusi kuukautta sitten Woodin pitkäjäänyt suoritti Leicesterin 2-0 voiton tällä kentällä, joka teki Nigel Pearsonin joukkueelle 15 pistettä kolmasosasta matkalla eteenpäin. Täällä hän lähetti kaksi muuta esittelevää mahdollisuutta pois tavoitteesta lähes samasta paikasta kuuden telakan sisällä kummankin puolen korvikkeesta Mirco Antenucci, joka työnnettiin takana ammunta.

Yhteenvetona Steve Evans , Leedsin päävalmentaja, merkitsi sen “selkeän rangaistuksen”. “Jos Burnley voittaa pelejä, kuten tänään, heidän on tarkoitus olla Premier-liigassa.Mysteeri meille on se, kuinka olemme menettäneet sen “, hän sanoi. 18 000-väkijoukon kotituki joutui elämään hermojaan, kunnes lopullinen whistle Greyn jälkeen heitti yhden mahdollisuuden raskaan kosketuksen kautta Barnesin keskusta. Harmaa sitten katseli penkiltä, ​​kun Barnes, jonka tavoitteena oli hänen armonsa, menetti lohdutuksensa ja vietiin leveästi.

“Olemme liigan kärkipäässä”, että se ei ole väliä.