Leigh ylennettiin Super League -yhdistykseen, jossa kuuluisa voitto Huddersfieldistä

Mestaruuden suurimmat menot jossakin määrin, paine oli epäilemättä Leighissa voitettuaan yhden seitsemästä ottelustaan ​​karsinnoissa viime vuonna, eikä lopulta saavuttanut ylennystä ja viimeistellyt kahdeksan joukkueen mini-liigassa.

Mutta tänä vuonna on ollut hyvin erilainen tarina. Tämä voitto varmisti, että he ja Super League -mestarit Leeds eivät ole kiinni pöydän yläosassa. Se tarkoittaa myös, että vähintään yksi Super League-joukkue – Huddersfield, Hull KR tai Salford – pudotetaan SM-kisaan Giantsin ja Robinsin välisellä ottelulla 25.9. Välisenä aikana. Super League-kierros: Warrington säilyttää kärkipaikan suurella voitolla Widnes Lue lisää

Leedsille tämä tuo helpotusta sen jälkeen, kun hänet on odottamattomasti vedetty karkotuskampaan. Leighille se tuo mukanaan rauhaa.Swiganin ja Oldhamin ensi vuonna tekemäsi matkojen sijaan se tulee olemaan suutuva juoksu Wiganin ja Warringtonin puolelle, jotka ovat määrittäneet vertailukohteen toisella tasolla kolmena viime kaudelle.

niin paljon linjaa, Centurions olivat upeita ensimmäisellä puoliskolla; heittivät seitsemän koetta ja purettiin puolelta Super League-kolmasosa 12 kuukautta sitten. He led 18-0 13 minuutin kuluttua, kun Matty Dawson lähti Gregon Worthingtonin avaajan jälkeen ja vaikka Huddersfield uhkasi paluuta kun Michael Lawrence ja Aaron Murphy koskettivat alas tehdäkseen sen 18-10, normaali palvelu aloitettiin pian.

Kun Giants painaa, erinomainen Martyn Ridyard poisti Danny Broughin passin kilpailemaan kentän pituudesta .Dawsonin hattutemppu, Cory Patersonin hyvämaineinen lopputulos ja toinen Ridyardille puolen tunnin hooterilla avasivat 32 pisteen rajan Centurionsille, jotka eivät koskaan olleet vaarassa joutua uudistumaan huolimatta myöhään sankarista Giants.

Mitch Brown jatkoi lyijyä 48-10: aan vähän ennen puoliaikaa, ennen kuin Huddersfieldin 30-askeleista 30 minuutin aikana tapahtunut ylimääräinen pelikokemus aiheutti lievää paniikkia kotijoukkueen fanien keskuudessa. Centurionilla oli loppujen lopuksi tarpeeksi.

Leighin viime Super League-kampanja vuonna 2005 valmisti kahta voittoa koko kauden ajan. Koska he ovat hoitaneet tämän vuoden karsinnat ja miten he ovat tehneet tämän pelin pitkiä jaksoja, epäilet, että he voittivat vielä muutaman vuonna 2017.