Erämaa Třinecissä. Lisäpiste on kulta, platina, kulta Hrubecilla

“Johtopäätös oli sydänkohtaus, luulin sitä niille viisi kertaa pelaa pidentämistä”, sanoi Třinecký puolustaja David Nosek, joka 5: 5 verrattuna ajoissa 57:36.

Mutta 34 sekunnia myöhemmin, vieraat Honeycsin virtauksen jälkeen jatkuivat. “Valitettavasti meillä on uusi tavoite”, Nosek huokaisi. “Se on minun ottaa epämääräisyyden, mutta onneksi meillä on jälleen onnistunut tasoittua.” Hän lisäsi, että toinen seikka on Trinec nykyisessä tilanteessa, kun taistelevat pudotuspeleissä, valtavan tärkeä.

“Se oli autiona, lisäpisteen on kultaa, platinaa…”hymyili Třinecký maalivahti Simon Hrubec että aikana ratsiat eivät saaneet mitään määränpäätä.Kolmantena laukaus kiinni rangaistuksen Frederick Kohler.

“Otin sen kuin se oli ensimmäinen raid, ikään kuin se ei ole mitään”, hän sanoi. “Puk Menin mitt ja rehellisesti en ollut varma, minne mennä, jos et kuulu minulle, mutta sitten näin kaverit hyppäsi jäällä, ja tiesin, että se meni hyvin.”

Duel oli erityisen vaikea maalivahtiin. “On mukava saada niin monta maalia”, sanoi Adam Svoboda Hradec Králové. “Sillä ihmiset on niin uskomaton jääkiekko, mutta maalivahti painajainen. Mutta minulla ei ollut ongelma keskittyä, se oli vielä pelissä.Ja koska meidän loukkaavaa kokoonpano ja Třince ole ihme, että tappoi niin monta maalia. ”

Hrubec Tavoitteet tietämätön. “Nyt ottelun jälkeen saa minut järkyttynyt, mutta jäällä tiedä mitään”, hän sanoi.

Vaikka ensimmäisen kolmanneksen yleisön odottaneet turhaan tahansa Tref, muista upeista Shootout puhkesi. “Kun ensimmäinen osa tuntui, että valitsee yhden kaksi maalia, mutta sitten ritisi mukanaan pikku pussi”, sanoi David Nosek. “Se oli hyvin hullu peli.”

Erityisesti kotiin, joka oli kiristetty viisi kertaa. “Se ei ole helppoa, mutta koko joukkue uskoi, että eräät kohdat murtaa, ja se osoitti jäällä”, sanoi Nosek.

“Se oli kova.Se, että menetämme yhä uudelleen, olimme saostetaan polvi, mutta toi joukkueen suorituskyky, kaikki pojat taistelivat ja onni on kääntynyt meille “, sanoi Třinecký hyökkääjä Jan Sykora, jotka pitävät Nosek teki kaksi maalia.