A Unibet David Sullivan a Chelsea után nyerte a büntetéseket

A West Ham United közös elnöke, David Sullivan azt állítja, hogy klubja éveken át nyerte a büntető döntéseket.

A West Ham-nak csak egy rúgás jutott erre a kifejezésre, és nem az elmúlt négy szezonban elnyerték a bajnokságot egy másik otthontól.Premier League: 10 beszélgető pont a hétvégi akcióról Bővebben

A Chelsea szombaton megtagadták a győzelmet, miután a Unibet házigazdák elkaptak egy 2- 2 felhívni egy késő Cesc Fàbregas büntetést.Robert Madley bíró rámutatott a helyszínre, miután Ruben Loftus-Cheek Michail Antonio kihívása alatt ment, bár bárki kapcsolat volt a területen kívül.

Ellenkezőleg, egy héttel ezelőtt Dimitri Payet fellebbezést kért elhagyta Marcos Rojo-t az 1-1-es FA-kupa a Manchester United-ben.

A klub hivatalos honlapján írta: “Nagyon nehéz volt Unibet látni, unibet online sportfogadás hetekig és két hétig egymás után húzni olyan játékokat, amelyeket el tudtunk volna nyerni.

“A büntetés nyilvánvalóan nem volt a televízióban, de senki sem hibáztathatja a játékvezetőt, hogy ilyen marginális a döntés valóban rossz, nem pedig egy lassú televíziós visszajátszás.

“Ami bánt engem, nem kapunk olyan marginális hívásokat.A Dimitri Payet-büntetést a Manchester Uniteden könnyedén megkaphatnák, és ebben a Unibet szezonban tucatnyi alkalommal lehetett büntetést kiszabni.

“A bajnokságban nem volt büntetésünk Négy szezont és négy szezoni szezonban kevesebb büntetést kaptunk, mint bármelyik csapat a Premier League-ben. ”

Mark Noble gólt szerzett a West Ham egyedülálló helyszíni rúgása idején, otthon Bournemouth ellen augusztusban.

A West Ham kilenc büntetést kapott – mindent otthon – az elmúlt négy szezonban, míg a Premier League vezetői Leicester Cityt 10 ebben a szezonban kapta meg.

A kalapácsoknak nem volt büntetésük távol az Upton Parktól a Premier League-ben, hiszen 2012-ben visszavezetették őket a legelső repülésre.Legutóbbi Unibet büntetésüket 2010 októberében a Molineux-ban lévő Wolverhampton Wanderers elleni 1-1 meccsen érte el, amelyet Noble is kapott.

more: unibet internetes sportfogadás