Saido Berahino laukut kiinnittyvät, mutta Posh suojaa toistuvasti myöhäisen taajuuskorjaimen avulla

Tämä tie näytti olevan kypsä alusta asti, sillä vain yksi joukkue Englannissa on voittanut enemmän liigan tavoitteita kuin Peterborough tällä kaudella ja West Brom on kamppaillut hallitsemaan laukausta myöhässä. Saido Berahinon takaisin ottaminen takaisin, kun hän aloitti ottelunsa lokakuusta lähtien, oli Albion edessään kahdesti, mutta heidät kiinnitettiin takaisin molempiin otteisiin ja heillä on nyt matka London Roadiin päättäessään, kuka lähtee viidenteen kierrokseen.

Peterborough näytti jonkin verran yliluonnolliselta ensimmäisellä puoliskollaan, kun hänellä oli käytössään virheitä, mutta loppujen lopuksi oli hyvä arvo niiden sisällyttämiselle tähän vetoon.Graham Westleyn nuori joukkue pystyi helposti saavuttamaan kolme maalia alas ennen kuin Shaquile Coulthirst teki ensimmäisen ottelunsa ensimmäisen ottelun jälkeen Tottenhamista viime viikolla, ja teki 1-1: n, kun hän hyödynsi Boaz Myhillin ja Sébastien Pocognolin välistä viestintäyhteyttä.

Berahino, jonka odotetaan pysyvän West Bromissa kesäkuuhun huolimatta Tottenhamin ja Newcastlen kiinnostuksesta huolimatta, viedään Albionin viiden minuutin sisällä eteenpäin suoran oikean jalanjäljen ansiosta Craig Dawsonin pelasi hänet, mutta korvike Jon Taylor palautti pariteetin alle kaksi minuuttia jälkeen upeassa maalissa otteluun, joka oli rypistynyt pitkin 75 minuuttia.Bournemouth on Marc Pugh kiittää jälkeen myöhään näytä näkee Portsmouth Lue lisää

< p> “Miellyttin asia minulle on, että monet nuoret pelaajat ovat kasvaneet ja saaneet itsetuntoa tänä iltapäivänä”, Westley sanoi. “Vastuimme itsemme hyvin, löysimme tiesi pelin jälkeen hermostuneeksi, ja meillä oli paljon luonnetta ja paljon päättäväisyyttä löytää tiensä takaisin.” Tulos syventää Tony Pulisin päänsärkyä .Joukkueelle, joka kiinnittää niin paljon huomiota puolustavaan joustavuuteen, niiden merkintä oli kummankin tavoitteen kannalta epäedullinen. Swansea City ja Newcastle United kohtaavat seuraavana viikolla, ja epäonnistuminen voittaa jompikumpi niistä voisi jättää heidät taisteluun ennen Peterborough’n uudistamista.

“Se on pettymys, mutta se on cup jalkapalloa”, West Brom johtaja sanoi. “Aloitimme todella hyvin ensimmäisten 20-25 minuutin aikana ja peli olisi pitänyt laittaa nukkumaan. Yksi virhe laittaa heidät takaisin – Boaz ja Poco ovat jättäneet sen toisilleen ja heidän poikansa on astunut sisään.En halua huomata Peterboroughia, he olivat loistavia, mutta en nähnyt heitä aiheuttavan paljon mahdollisuuksia ennen. “

Koska epäonnistui rekisteröimättä yksittäinen kohdeyritys Aston Villaa vastaan ​​viime viikonloppuna, Berahino muutettu Albionin ensimmäisellä yrityksellä. Peterborough oli kuitenkin oman armeijan arkkitehdit keskimäärin ylivallan jälkeen, jolloin Rickie Lambert otti pallon irti ja eteni eteenpäin.Hän ruokki Berahinoa, joka vakiinnutti ennen curlingta oikeaan alakulmaan noin 20 metriä.

“Hän ei ole kunnossa ja hänen terävyytensä ei ole minkäänlaista yhtä hyvä kuin viime vuonna”, Pulis sanoi 22-vuotiaasta. “Mutta yksi asia, jota et voi ottaa pois poikasta, on, kun hän pääsee tavoitteeseensa, hän on rauhallinen ja on sen upea kyky loppuun.”

Paras Peterborough voisi muodin ennen puoliaikaista

Puolen tunnin kuluttua Michael Smithin ja Ben Alnwickin välisestä väistämättömästä ohivirtauksesta, joka oli ajettavassa kapealla leveällä, ja he olivat onnekkaita, melkein näkivät, että Lambert hyötyisi vain maalivahdin palauttamisesta alkuperäisestä epäonnistuneesta välyksestä.Pian sen jälkeen, kun James McClean varasti palloa kaveri Ricardo Santosista, mutta ampui Alnwickin päältä, kun taas Irlannin tasavallan laitahyökkääjä löi leveä lupaavalta paikalta Lambertin siistin ansiosta.

Lambert lähti taas kahden minuutin kuluttua tauon jälkeen, kun Stéphane Sessègnon teki sen jälkeen, kun Berahino oli varastanut käsiinsä Chris Forresterin syvillä vierailijoille.

Gradually kuitenkin Posh sai jalansijaa. Smith kiisti hyvän mahdollisuuden 20 minuuttia päähän, ampui suoraan Myhillistä sen jälkeen, kun Coulthirst oli pelannut.Äskettäinen allekirjoitus sai kuitenkin mahtavan volley-pelin Michael Bostwickin pitkän lävistäjän läpikulun jälkeen.

Myhill, joka oli ensimmäistä kertaa mukana Ben Fosterin paluusta loukkaantumisesta, sai kaksi mieltään tulevat ulos lävistämään ja Pocognoli sallinut hyökkääjän edessään, jotta hän päätyisi loistavasti lähelle kappaletta takaisin.

Berahino siirtyi askeleen eteenpäin kuntoutetaan hänen hauras suhdetta klubiin asettamalla Pulisin puolelle mutta Taylor, joka oli luiskahtanut Berahinon ylimääräiselle avaruuspöydälle, nautti viimeisen sanan, kun hän teki suurimman osan ropey-puolustajista sen jälkeen, kun Santosin lävistäjä läpäisi hänet alueen reunaan.Hän koukutti menneisyytensä Myhill ja Peterborough vietettyä kuin jos he voittivat.

“Jotkut pojat ovat tajunneet tänä iltapäivänä, kuinka hyviä he voivat olla,” Westley lisäsi.