Plechanec palaa ilman mitaliä: pää sanoi no, mutta sydän halusi pelata

Se oli kirjaimellisesti salama. Montrealista Praha pelaamaan kauden loppuun kaksi kovaa otteluita Kanadassa ja Yhdysvalloissa – ja ensi viikolla jälleen takaisin yli Atlantin. “Minulla on lippu tiistaina. Näemme “, sanoi Plekanec.

Hän suunnitteli palata merentakaisten kotiin täynnä mitaleja. Valmentajat ja fanit näkivät hänet viimeisenä laukauksena joukkueen hyökkäävässä mosaiikissa. Mahdollisena jokerina. Plecanec lopettaa kuitenkin maailmanmestaruuden 0 + 0-saldoilla. Samojen tilastojen on semifinaali ja kaksintaistelun varten pronssia koko joukkue.

Thomas, ei katumusta, sitten?

Vastaus oli päättäväinen: “Ei!” Silent hyökkääjä, joka hävittyään 0: 3 amerikkalaiset hän ajatteli sitä reilusti, sitten hän sanoi: “Kun valmentajat haluavat minun tulevan, en voi henkilökohtaisesti sanoa mitään.Kun sanon, että tyhmä, pääni kertoi minulle, että se ei ollut oikein, mutta sydän halusi pelata. Syntynyt ei kieltäyty. Olen tullut. Ja jos se olisi virhe, mitään ei voida tehdä. ”

Olisi epäreilua syyttää Plekanilaisia ​​tšekkiläisen hyökkäyksen romahtamisesta. Lisäksi hän voisi puhua pitkästä lennosta, väsymisestä aikamuutoksesta tai vaativasta pudotuspeleistä Montrealin kanssa. Mutta mitään tekosyytä: “Minusta tuntuu aika hyvältä, kun olen yllättynyt. Tänään se oli jopa parempi kuin Kanadaa vastaan.En ollut huolissani, minulla ei ollut ongelmaa. ”

Yhdysvallat teki paljon hyväsydämiä hyvästit turnauksia. “Luulen, että meillä oli mahdollisuus”, Plekance sanoi. “Teimme virheitä, saimme tavoitteita, mutta meillä on vielä paljon mahdollisuuksia pelata.” Erityisesti toisella kaudella. “Pelasimme hyvin yv: meillä oli paineita, mutta vähillä, ‘sanoi Plekanec.

Ainakin kunniallinen tavoite oli niin…Hän piti katsojille, jotka eivät ole hylänneet jääkiekkoilija. He eivät itke, he kannustivat loppua. “Ihmiset olivat fantastisia. Kaikki pojat arvostavat sitä, minäkin. Harmi, että emme ole tyytyväisiä “sanoi Plekanec ja palasi katkeraa todellisuutta:” Kahden viime peleissä meillä ei edes syntynyt. ”

Plekanec ja silti odottaa hänen maajoukkueen kultaa. Nyt hänellä ei ole pronssia.Eikö se edes tuntua olevan maajoukkueen menettää? “Niin…No, no, ei. En tiedä mitä sanoa nyt. “