Berdych Roomassa ei riitä Federerille, Kvitova sijoittui neljänneksellä

Berdych toisen kerran kauden, ei etukäteen ainakin ATP välieriin. Muut pelaajat maailman ranking voitti Tsekin Davis Cupin edustaja 20. vastaavat toisiaan neljännentoista kerran.

Huolimatta peruuttamista tulisi Berdych ensi viikolla maailman ranking ensimmäistä kertaa urallaan siirtyä neljännelle sijalle ja sama määrä olisi yksi joukkosijoituksia Roland Garros.

Tsekin tennispelaaja apua tappion Japanin Keiei Nišikoriho 3: 6, 6: 3, 1: 6 serbien Novak Djokovic ja Nadal hävittämistä.Koti pelaaja menetti 6: 7, 2: 6 Stanislas Wawrinka ja menetti mahdollisuutensa neljännessä asennossa, jossa ne on palautettava vain, jos otsikko.

semifinaali pidetään Sveitsin kaksintaistelun Federer – Wawrinka ja kaksintaistelu Djokovic – David Ferrer.

Berdych aloitti tänä vuonna kahdeksan turnausta. Kolmessa heistä oli finaalissa, mutta otsikko ei ole vielä voittanut. Ennen semifinaali laski vain Indian Wells, jos sillä nyt ei riittänyt puolivälierissä Federer ja menetti 4: 6, 0: 6.

kaksikymmentäyhdeksän Berdych kun Roomassa alkoi paremmin ja neljä vuotta vanhempi kilpailijoita vilkastui ensimmäinen toimittaminen. Johtaa mutta ei kyennyt pitämään kummassakin palvelun tuli kahdesti ja entinen ensimmäinen pelaaja maailmassa tunnissa ja kahdeksan minuutin kääntyi ensimmäisen ottelun pistettä.

“Roger ollut erittäin hyvä ottelu.Hän voisi käyttää mahdollisuuksiaan. Hän soitti hienosti. Nuo päivät ovat vain “, sanoi Berdych, joka osallistui torstai třísetovou taisteluun Fabio Fogninim kotiin.

Kvitova saapui Italian pääkaupungissa Madridista mestaruutta, mutta törmäsi lelu, jota vastaan ​​hän äskettäin epäonnistunut. Alkuun mennessä 2014 on Suarez on rakentanut myönteistä keskinäistä tasapainoa 5: 1, mutta nyt sitkeä espanjalainen hävisi neljännen kerran peräkkäin.

Kymmenes pelaajien sijoitukset Suarez Tsekin ykkönen tänä beat Dubaissa ja Dohassa, hajosi välittömästi Kvitovon ensimmäiset pelaajat ja ennustavat ottelun kehitystä.Voitettuaan ensimmäisen sarjan 6: 3, espanjalainen joutui merkittävän johtoa 4: 0 Kvitova yhä hänen ainoa käytössä Tauko dramaattinen tekemisestä ottelun, mutta yli vähentää 2: 4 saavutettu. Suarez kääntyi bekhendovým poiminta toisen ottelupisteeseen jälkeen nousu kilpailijoiden verkkoon.