Hän paketti laukkunsa ja lensi pelaamaan Venäjää. Ovechkin on 11. sijalla

“Haluan vain pelata maani, faneilleni, ystävilleni, perheelleni. Se on erinomainen tilaisuus jatkaa menestystä “, sanoi Venäjän supersankari. Kuten monta kertaa aiemmin hän teki tämän tänä vuonna. Keskiviikkona hän menetti New Yorkin Madison Square Gardenissa seitsemännen sarjan ottelun Rangersin kanssa (jossa hän antoi yhden tavoitteen pääkaupungeilleen). Hän istui torstaina aamulla ja purjehti Prahaan perjantaiaamuna. Ja illalla hän valmistui ensimmäisen harjoituksen O2 Arena huolimatta Venäjän pelaajat, jotka kuljetettiin Tšekin pääkaupungissa Ostrava jälkeen puolivälierissä voiton ruotsalaiset, oli osallistuminen vapaaehtoista.

“Jää on erilainen, minun täytyy valmistautua isompi piki.Joten olen tyytyväinen, että olen kyllästynyt tänne “, sanoi Ovechkin, joka vietti noin kaksikymmentä minuuttia jäällä. “Olen uninen, mutta tiedän tämän tilanteen. Pysyn kymmenen, ehkä yksitoista, ja päästäkseni siihen. “Venäläinen rikas mies tietää, että hänellä on vapaa käsi Ted Leonsiksen klubin omistajalta. “Jos se ei pysähdy NHL-olympialaisten aikana, otan henkilökohtaisesti Sochiin yksityisen lentokoneen”, sanoi muutama vuosi sitten runsaat Capitals-omistajat.

Niin paljon arvostamaan heidän tähtiään, niin paljon tavata häntä.Kuitenkin himoitun Stanley Cupin, joka oli jääkiekko profeetta, jonka numero 8 ensimmäistä kertaa historiassa pyyhkiä pois pääkaupunki Yhdysvalloissa, silti saa sitä.

“Heti kun puhuin Venäjän jääkiekko unioni, päätin “sanoi 29-vuotias Ovechkin, joka pelaa 11. MM-kisoissaan. “Se ei ollut ongelma, mutta haluan kiittää Washington seuran, valmentajien ja johtaja, joka ymmärtää minua ja anna minun mennä ja vain leikkiä. Seitsemännen pelin on vaikea menettää. Mutta täytyy laittaa sen taaksesi ja siirtyä eteenpäin. ”

Paras hyökkääjä NHL maalin 81 ottelut tällä kaudella 53 maalia, marraskuussa rikkoi seuran ennätys Slovakian Peter Bondry kohdissa (825) in maaleja (472) .Kaiken on 760 NHL loistava tasapaino 475 tavoitteita ja 895 pistettä ja seuraava Sidney Crosby katsotaan loukkaavan World Player viime vuosikymmenen aikana.

mestaruus voi kohdata niin Kanadan Crosby ja Tšekin veteraani Jaromir Jagr , joka hallitsi NHLa vuosisadan vaihteessa. Hänen ensimmäinen tehtävä on kuitenkin voittamiseksi Yhdysvaltojen valinta lauantain semifinaali (19:15). “Yritämme voittaa heidät. Pelaamme parhaamme, mitä voimme. Amerikkalaiset ovat erittäin hyviä, joten meidän täytyy pelata mahdollisimman “, hän varoitti.

Venäjän joukkue on paljon mestareita Minskistä vuonna 2014, joten Ovechkin sanoi hän tietää aivan kaikki, mukaan lukien lääkärit ja hierojat.Tämä on tärkeää hänelle, koska hänellä ei ole paljon aikaa sopeutumista. “On vaikea tehdä kaksi ottelua. Ei ole paljon aikaa kaivaa ja valmistautua. Mutta olemme tarpeeksi vanhoja ja kokeneet sopeutumaan. “