Οι ποδοσφαιριστές της Zlín παίζουν για να διατηρήσουν την πρώτη ευκαιρία με την Opava

“Αν και δεν έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας και πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα του Varnsdorf, το έργο είναι σαφές – κερδίζοντας σε κάθε έναν από τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες. Ένας άλλος τρόπος πίσω στη δεύτερη θέση κατά πάσα πιθανότητα δεν υπάρχει, «Robert Matějov υποψιάζεται αμυντικός πριν από τη σημερινή σπίτι σύγκρουση με Opava 18 ώρες.

Ζλιν πιάνει Varnsdorf μόνο όταν καταρρεύσει το φινίρισμα, τρία σημεία περισσότερο. Όμως η ομάδα από το Šluknovský výhně έχει πολύ πιο εύκολη παρτίδα. “Αλλά μέχρι στιγμής, δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.Εφ ‘όσον οι πιθανότητες είναι ότι θα αγωνιστούμε, «υποσχέθηκε ο προπονητής Ζλιν Bohumil επιθέσεις.

Κανείς, εκτός από την επιλογή του Varnsdorf και χρειάστηκε να αγωνιστεί για την ελίτ του ανταγωνισμού παρεμβαίνει, την απώλεια ενός ζεύγους Táborsko- Žižkov στο δεύτερο μέρος είναι ένα επιβλητικό οκτώ σημεία. < Αν και το στάδιο Varnsdorf, σε αντίθεση με τη Letná, δεν πληροί τις προϋποθέσεις του πρώτου γύρου, δεν βασίζεται στη Zlín. Usti nad Labem και Znojmo προηγουμένως λάβει απαλλαγή, και στοιχημα live σύμφωνα με MF DNES θα μπορούσε πιθανότατα να ζητήσετε επίσης Varnsdorf.

«Η παρασκήνια διπλωματία και δεν κοιτάμε πίσω», είπε ο πανικός.Αντίθετα, πιστεύει ότι η ομάδα του βοηθά απόσταση από Olomouc, το οποίο πηγαίνει σε Varnsdorf στο προτελευταίο γύρο. «Μετά από αγώνα μας την Σάββατο υποσχεθεί το φεγγάρι, πώς θέλουν να κερδίσουν τα πάντα, οπότε θα δούμε.»

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του μπορεί να παραμείνουν μετά την άθροιση όλων των 30 γύρων άδεια χέρια Panik εκτιμήσουν την άνοιξη οδηγεί την ομάδα του. Παρά την ήττα του Σαββάτου είναι η καλύτερη στοιχημα live ομάδα του ανταγωνισμού στο νέο έτος, οι δέκα αγώνες κέρδισε οκτώ φορές.

«Έχουμε σκάψει από το φυσικό κέντρο μέχρι την άκρη. Για τα αγόρια είναι μια ικανοποίηση και μετά από μια απώλεια πάνω τους δεν θέλω να σπάσω ένα ραβδί “, Paník προσπαθεί να άρει την ομάδα.Olomouc, Ζλιν με επιπλέον playroom δεν έπεσε. «Λάθη Εμείς αποσυναρμολογηθεί, αλλά εγώ έσπρωξε ως επί το πλείστον καλό.»

Μονομαχία των Opava παίζει ασυνήθιστο μέσο της εβδομάδας, η οποία μόνο Panik εξέφρασε την ικανοποίησή του. «Από τη σκοπιά της ψυχολογίας είναι καλύτερα, αφού έχει χάσει τη στιγμή που θα κυλήσει μέσα στο επόμενο ματς, και καλή φυσική κατάσταση σε αυτό δεν είναι επίσης ένα πρόβλημα.»

Opava, όμως, είναι επίμονος αντίπαλος, η άνοιξη έχει χάσει μόνο δύο φορές έξω θα μπορούσε να μετατραπεί σε δύο σημεία και Olomouc. «Θα αυξήθηκε σημαντικά, αλλά πρέπει να αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν», επανέλαβε τις επιθέσεις.

Clear τις οκτώ το βράδυ.