Messu-duo Messi-Neymar varjosti kolmannen sijan, Luis Suarez

Se oli luultavasti vähiten merkitsevä Neymar Barcelonan kolmesta Barcelonan hyökkäyksestä tiistai-iltana. Pedro Rodríguez korvattiin Pedro Rodríguezilla.

Tavallinen lionel messi oli päinvastoin. Hän perusti loukkaavaa toimintaa, tarjoutui joukkuetovereilleen ja työnsi loppuun. Ottelussa hän voisi nostaa Barcelonan voittoa, mutta hän valitsi huono hetki. Penalti potkaisi Joe Hart ja Messi, kuuden metrin otsikon jälkeen, tyhjän portin vieressä. Usein ei tapahdu.

“Unohda rangaistus. Messi oli mahtava. Se oli Messi, jota näimme ensimmäistä kertaa teini-ikäisenä soittaen oikealta puolelta.Heidän silmukoita solmitut Clichy ja hänen pallonhallinnan viidessä kuudesta tapauksesta oli pois tästä maailmasta, “vuoti Twitterissä entinen puolustaja Jammie Carragher.

mies Illan mutta Messi ei ollut.

Tästä tulee hänen kollegansa Luis Suarez, joka oli kirjaimellisesti nälkäinen tavoitteista. Palveltuaan hänen tuomionsa puremista vastustajan hyökkääjä otti kaksikymmentäkahdeksan-kaksikymmentä kilpailuja, joissa hän antoi seitsemän maalia.

Tämä tilasto on kuitenkin parantunut vastaan ​​Manchester City. 16 ensimmäisen minuutin Kompany käytti epäröintiä, puolen tunnin pelin jälkeen hän toimi toinen maali Jordi Alba. Samaan aikaan oli yksi loistava tilaisuus, jossa se kuitenkin Hart kaivella.

“On tärkeää ensiksi voittaa”, Suarez lainaama Reuters.Yhtä tärkeää on kuitenkin, ovat viimeinen paras maalintekijä Valioliigassa sijoitettiin maalia, jota hän ei saa tänä vuonna.

voitto ensimmäinen kaksintaistelu kahdeksan finaaliin Mestarien liigan Manchester Kaupunki että heidän tavoitteensa Suárez järjestetty asianmukaisesti maisteluun. “Se on ansaittu tulos, jonka pitäisi olla ylpeä. Ensimmäinen puoli oli loistava ja meillä oli loputtomasti mahdollisuus. Sillä seurauksella, olemme erittäin tyytyväisiä. ”

Suarez kommentoi epäonnistunutta rangaistuspotku Messi, joka on Barcelonassa, omistautuneita puuhastelun. “Rangaistuspotku ei käänny, jotka uskaltavat mennä häntä”, hän kannatti Argentiinan ampujat.

vastatoimet kaksintaistelussa pelataan Barcelonan Nou Camp 18. maaliskuuta.Kuuluuko Suarez jälleen kolmesta Barcelonan parhaasta hyökkäävästä tähdestä?