Lance Franklin johtaa Sydney Swansia kapeaan AFL voittoon Brisbane

Lance Franklin aloitti viisi maalia, kun Sydney pidätti loistavan Brisbane-lionit voittaakseen sykkivän AFL-ristin kolmella pisteellä sunnuntaina.Se, joka alkoi särkyneenä sade-kuopassa Gabba, päihdytti ampumavaraa, kun heikko lionit antavat pelon, mutta joutsenet lopulta pitävät hermoja turvaamaan 15,7 (97) – 14,10 (94) tuloksen.

< p> Franklinin loisto oli erilainen, sillä hänen tavoitteensa olivat kolme avainsanaa, kun Sydney perusti 22-pisteen neljännesvuosijohdon ja kaksi muuta ratkaisevassa kilpailussa. Fremantle-kampela, kun Saints palasi voittavan tapaan Lue lisää

Erittäin parannettu Brisbane oli metsästyksessä kuolevista vaiheista, mutta puuttui luokka ja tasapaino lopettaa peli pois päältä Luke Parker -merkki ja tavoite minuutilla

Sydney siirtyy suoraan kolmanneksi tikapuut, toisella sijalla Geelongin prosenttiosuus ja voittamaton alkuun North Melbourne neljä pistettä.Mutta Brisbane (1-5) saa runsaasti positiivisia tuloksiaan sellaisesta pelistä, joka olisi voinut puhjeta 12 kuukautta sitten paljon raskaampaan tappioon.

heillä oli vain 19 vähemmän riidanalaista omaisuutta kuin Joutsenet, Dayne Zorko (33 luovutusta), varapuheenjohtaja Pearce Hanley (24 luovutusta, kaksi maalia) ja kovaa nokan Mitch Robinson (19 riitautettua koskettaa) parhaimmillaan.

Parker ja nuori keskikenttäpelaaja George Hewett molemmat potkivat kolme maalia kohti Joutspeille.

Vanhojen lionit olisivat kääntyneet olosuhteiden vallitessa, , ja Hewett pudotti kaikki hänen ensimmäisellä neljänneksellä.Heidän parhaat pallot olivat Daniel Hannebery, joka keräsi 33 omaisuutta – yli puolet heistä riitautui – ja teki vaikuttavia 12 tapoja. Facebook Twitter Pinterest Spearhead Josh Kennedy oli kolossi hyökkäyksessä kahdeksan merkin Eagles voittaa Collingwood. Valokuva: Paul Kane / Getty Images

Collingwood joutui kaatumaan takaisin maan päällä, kun viimeinen neljäsosaa pudotettiin 62 pisteen menetykseen West Coastiin Domain Stadiumissa. Vain kuusi päivää sen jälkeen, kun Essendonia oli 69 pistettä, Collingwood sai raa’an todellisuuden annoksen Perthin 18,16 (124) – 9,8 (62) tappiolla. Kolmannella neljänneksellä, mutta Eagles käynnisti seuraavat yhdeksän tavoitetta varmistaakseen suuren voiton.Goalsneak Jamie Cripps potkii kolme maalia hyökkäyksissä, joista ensimmäinen oli West Coastin kilpailija.

Kun tasapainoinen peli oli, Collingwoodin Josh Smithin liukastuminen juuri kun hän oli saamassa käsipalloa kalliiksi. Cripps swooped on löysä pallo, sprinted 40m ennen naulata 40m juoksu tavoite. Collingwood taittui tuosta pisteestä, ja niiden ainoa tavoite oli, että vuosineljänneksen tulivat kuolevat sekunnissa. West Coast oli paljon voittajia Magpies vastaan. Spearhead Josh Kennedy oli kolossi hyökkäyksessä kahdeksan merkin kanssa, mutta hänen taittomuutensa maalin edessä (3.6) antoi Magpies irti koukusta aikaisin.Mark LeCras sai valmiiksi kolme maalia 27 luovutuksesta, kun taas Nic Naitanui oli vaikuttava rooli ruudussa.

Collingwoodin amerikkalainen rekrytoija Mason Cox teki kaksi tavoitetta 10: stä luovutuksesta toiseen rohkaisevaan suoritukseen. Mutta kun länsirannikko voitti sisällä 50m laskea 60-33, oli vain yksi voittaja.

Eagles kärsinyt iskua ennen ottelua, kun tähti keskikenttäpelaaja Elliot Yeo vetäytyi tonsilliitin takia, mutta hänen poissaolonsa tuntui tuskin ajoissa.Länsirannikko voitti ensimmäisen 50m: n sisäpuolella olevan 20-4: n arvon, joka avasi 33 pisteen lyijyn, Naitanuin hallitseva ruumiillistuma osoittautui ratkaisevaksi varhaiselle hyökkäykselle.

Ja jopa jalkapallon jumalat olivat West Coastin puolella, jossa 60m: n napsauttaminen LeCrasista kävelemään, kun pallo voitti Collingwoodin puolustajan Nathan Brownin menestymiseen.

LeCras tuotti toisen taian, kun hän naulotti taskusta – ansaitsevat paljon kudos, kun hänen loistavan häirinnän työn pakotti liikevaihdon. Ja kun LeCras nauloi kolmannen maalinsa toisella vuosineljänneksellä, pisteytys luki 53-14 ja räjähdysmäinen ilmestyi. Collingwood lopulta teki työnsä kilpailuun, mutta he eivät olleet ottelussa West Coastille. yksipuolinen lopullinen termi.Facebook Twitter Pinterest Jacob Weitering jatkoi subluksaatiota olkapäästä ja mahdollisesta aivotärähdyksestä ottaakseen kiillon Carltonin voitosta Essendonista. Valokuvataulu: Michael Dodge / Getty Images

Lisäämällä Carltonin viimeinen yleinen vedonlyöntisuositus epäonnistui viime vuoden toisella neljänneksellä maalipallon löyhällä pallolla, jonka Bombers lähti eteenpäin Mitch Brownin eteen.18-vuotias asui MCG-turpeen muutamia minuutteja ennen kuin hänet autettiin kentällä, klubivirkailijat myöhemmin vahvistavat, että hän oli kärsinyt olkapään subluksaatiota ja mahdollista aivotärähdystä.

kilpailu heijasteli kahden taistelijan asemaa – Bombers decimated anti-doping suspensioita ja Blues ei kaukana suuri listauudistusta.

Kuivissa olosuhteissa kummallakaan puolen ei voisi muokata maalia 26. minuutista ensimmäisestä vuosineljänneksestä kolmannen vuosineljänneksen 14. minuuttiin.Essendon onnistui vain yhden maalin ensimmäisellä puoliskolla, mutta kasvoi kolmella peräkkäin, ja otti johdon lyhyesti lähestymällä kolmeen neljännekseen, ennen kuin Carlton palautti edelliseen muutokseen seitsemän pisteen edun.

Blues-kapteeni Marc Murphy (26 omaisuutta) herätti ratkaisevasti neljä maalia hänen ainoana suurimpana päivänä. Dale Thomas oli erinomainen Carltonille, jolla on 31 omaisuutta ja tavoite, sillä Bryce Gibbs (32 luovutusta, yksi tavoite) ja Ed Curnow (26 koskettaa) ovat myös tärkeitä. Samaan aikaan Adam Cooney teki vaikutuksen Essendonille 28 koskettamalla, kun taas Darcy Parish ja Mitch Brown potkivat kaksi maalia.