Dukla opetti Zubri-käsipallon pelaajaa, joka edelleen hallitsee ekstralisointia

Pilsen menetti Frydek-Mistekissä 21:26 ja lähti ensimmäisestä paikasta, jossa Zubri voitti hänet lauantaina. Se on nyt vain yksi tavoite paremman tuloksen saavuttamiseksi.

Pilsenillä oli erittäin tasapainoinen kaksintaistelu Frýdek-Místekissa, mutta se ei päättynyt. Kotivoittajien viimeiset minuutit pakenivat vastustajat viiden maaliparin eroon ja pudotti hänet pöydän edestä. Kymmenen kertaa Vojtěch Petrovský kääntyi kymmenen kertaa Pilsenin tavoitteeseen.

Pilsenin valmentaja Martin Šetlík myönsi, että kotivoitto oli voitettu. “Meillä oli heikentynyt cadre, joka osoittautui. Valitettavasti emme onnistuneet toisella puoliskolla.Emme hallitse tilannetta yksitellen puolustuksessa ja hyökkäyksessä “, hän sanoi.

Dukla tuli pelin Zubřím paljon parempi, vahva puolustus pakotti vastustajat virheitä ja hän viimeistelee nopean vastahyökkäyksiä. Älä puoli rakennettu osmibrankový lyijyn ja jopa vaihdon jälkeen osapuolet eivät anna vastustajia mahdollisuus pražádnou kierre.

“Pojat osoittivat jälleen tänään, että he ovat itsessään taistelutahtoa. Erityisesti ensimmäisellä puoliskolla Tomáš Petržalaa suojeltiin suuresti hänen pyhäkköstään. Hän ei antanut vastustajilleen lähes mahdollisuutta, ja tämän ansiosta voimme rakentaa suuren lyijyn. Että me sitten yllä loppuun saakka “, sanoo valmentaja Jan Josef Dukla.

Hänen kollegansa penkillä Zubří Jiří Kekrt kauhistui lähestymistapa oman pelaajia varsinkin ottelun alkua. “En ymmärsin, mitä minun syytöiden päällä tapahtui.Se vaikutti koko kurssin, joten hän päätti ensimmäiset viisitoista minuuttia. Peli on heijastusta epäonnistuminen meidän yksilöistä “, hän säästellyt kritiikkiä Kekrt.

suuri taistelu nähtiin Jicin, joka vahvisti sen vahvuus kotiympäristössä ja Karvina leimalla 26:25. Juniorien jersey loisti yhdeksäntoistakymmentä suurta maalia Skopalilla, ja toisaalta köyhyys osui kymmenen kertaa.

Koti menetti 4. Brnon, joka pelasti 26:26 vedon Hranicella viimeisellä sekunnilla. Lopullisesta mukaan ne olivat kotiin aikakatkaisuajan vain viisi sekuntia, mutta etukäteen suunniteltu signaali he tulivat ulos täydellisesti ja Veřmiřovský ampui vasemmalta laidalta voitti Kučerka.

“Me rakastamme yksi kohta tänään, emme parempaa joukkue.Jos Hranic-pelaajat eivät tehneet useita teknisiä virheitä, ja heitä ei jätetty pois muutaman kerran väärän korvaamisen vuoksi, ei olisi välttämätöntä “, sanoi Brno-valmentaja Andrej Titkov. Hänen velkojansa menettää johtavan trio-pisteen.