1xbet pariuri online

1xbet pariuri online

1xbet este un site de pariuri sportive cu sediul în Franța și lansat înainte de Cupa Mondială FIFA 2014 de către compania ZEturf, specialist în pariuri pe cai.

1xbet are o licență de jocuri online guvernată de Malta Gaming http://<a href=”https://pariuri-legale.com/”>pariuri online</a> Authority. Oferă serviciile sale în toată Europa și disponibile la nivel internațional în cinci limbi diferite: franceză, engleză, spaniolă, olandeză, germană, portugheză și chineză.

1xbet este o casă de pariuri excelentă pentru cei noi la pariurile sportive și care caută simplitate. Site-ul de pariuri sportive are totul pentru a oferi abonaților o experiență plăcută: comunicare „prietenoasă” cu o mascotă reprezentată de un extraterestru, o aplicație mobilă bună, un design dinamic și o ofertă de pariuri interesantă.

În ciuda unui bonus atractiv, trebuie remarcat faptul că specificul acestuia poate pierde mai mult de unul. Cu toate acestea, casa de pariuri se remarcă prin programul său de loialitate, acordând 1xbet puncte fiecărui pariu făcut de cei mai fideli abonați ai săi.

Notă importantă: deoarece site-ul se bazează în principal în Europa, toate tranzacțiile dvs. vor fi procesate în euro.

Primă

1xbet oferă un bonus de bun venit de până la 150 de euro pentru toți noii solicitanți. Deși este interesant, bonusul de 1xbet este puțin mai puțin flexibil decât majoritatea jucătorilor de pe piață.

Într-adevăr, bonusul de 1xbet se distinge în 2 etape:
    Primul pariu rambursat până la 100 €: 1xbet vă va rambursa primul pariu dacă pierde, până la maximum 100 € și sub formă de pariuri gratuite. Primești 50% din sumă după încheierea meciului, apoi partea rămasă după validarea contului tău.
    „Pachetul de extensii” până la 50 EUR: în termen de 2 luni de la înregistrare, primiți 10% din suma totală a tuturor pariurilor pierdute. Un plafon total stabilit la maximum 50 EUR.
Pariuri sportive

Oferta de pariuri 1xbet este foarte interesantă cu posibilitatea de a paria într-un singur, combinat sau sistem pe o mare varietate de scenarii, cum ar fi rezultatul meciului, scorul exact al meciului, marja câștigătorului și chiar numărul de cărți distribuite. . La fel ca majoritatea caselor de pariuri, puteți paria înainte sau după începerea unei întâlniri.

Pe lângă faptul că este prezent pe piața europeană, 1xbet nu uită fanii sportului american oferind pariuri pe NBA, NHL, NFL sau chiar sporturi de luptă precum MMA. 1xbet are o gamă de pariuri puțin mai mare decât competiția, dar cotele oferite sunt, în general, în mijlocul mic al pieței pariurilor sportive.
Pariuri live

Deși este posibil să pariați în pariuri live, site-ul 1xbet nu oferă un serviciu de streaming. Una dintre cele mai populare caracteristici pentru fanii pariurilor, care pot paria în timp ce au plăcerea de a se bucura de meci în direct la televizor.

Pe de altă parte, veți putea urmări și avea acces la întâlnirile în desfășurare datorită unui „tracker live” cu date și statistici actualizate în timp real. Dacă sunteți nou la pariurile sportive, acest lucru nu va avea niciun impact major asupra experienței dvs. de joc.