Houdekin ensi-ilta: kaksi spartalaista sairaalassa. Kosto on luonnollista, hän sanoo

“Erämaa, hullu”, Pilsenin ja Spartan valmentajat Ladislav Cihak ja Uwe Krupp, jotka voittivat torstaina ylitöistä 7: 6 7: 6, sopivat ottelun jälkeen.

Enemmän kuin jääkiekkoesitystä sanat olivat menossa kahteen joukkotaisteluun. Pääosassa 19-vuotias Pilsen-puolustaja Houdek.

“Jotkut ääliöt”, sanoo Spartan puolustaja Adam Polášek. Michal Řepík.

Kyllä, kurinpitolautakunta käsitteli todella Houdekin toimia rankaisemalla häntä aloittamiskiellolla kahdessa kilpailuottelussa. Toisella jaksolla hän hyppäsi ensimmäistä kertaa jäille, missä hän vietti kaksikymmentä sekuntia.Keskeytyksen jälkeen hän tuli takaapäin nähdäkseen Kvapilin, yhden suurimmista Spartan tähtiistä, ja lähetti hänet maahan kovalla ristillä selässä.

Sitten melkein kahden metrin ja sata-vuotias juniori valloitti 30-vuotiaan Jan Piskáčekin, joka jätti jään monokkeilla ja lyötyjen kasvojen kanssa.

”On yhdistyksen lehdistötiedotteessa. ”Hän ei voinut odottaa tai puolustaa itseään. Ottelun pöytäkirjan mukaan vastustaja ei päättänyt ottelua rintavamman takia, ja voidaan kohtuudella olettaa, että vahinko aiheutui toimenpiteestä. ” “Jotkut pelaajat, en tiedä kuka, ovat tarpeettomasti koputtaneet keppimme. Pyysin häntä.En odottanut sen pudota, että lyötiin sellaisella voimalla. Sitten se tuli yhteen ”, Houdek selitti. Pilsenin tiedottaja esti, mitä (ei) sanoa ja vartioi koko haastattelun ajan.

Seuraava taistelu Pisickyn kanssa? “En edes tiedä kuka se oli”, Houdek toisti. ”Mielestäni taistelu niin terävässä taistelussa on normaalia. Näit sen maassamme, kun joku hyökkäsi pelaajaamme, menimme kostoa puolustamalla joukkuetovereitasi. Et näytä oikealta tai vasemmalta, sinun on seisottava joukkuetovereidesi kanssa, se on luonnollinen rooli, sen pitäisi olla. ”

Ajatus mennä jäälle vain taisteluun, hän kieltäytyi. Hänen valmentajansa Ladislav Čihákin tavoin: ”Meidän piti elvyttää, kovettua. Hän on nuori, jäällä oli tunteita. En tarkoita, että hänen piti olla lempeämpi…Hän otti tilanteen mielestään sopivaksi. Haluamme antaa nuorille mahdollisuuden, joten miksi et anna heille mahdollisuutta. Kvapil-menettelyn ei olisi pitänyt tapahtua, mutta suvaan sitä. ”

Cihak itse ilmoitti ongelman mahdollisen ytimen. Houdek myönsi hermostuneisuuden ennen ensi-iltaa ylimääräisessä lehdessä. Oliko harkitsevaa lähettää ensimmäistä kertaa 19-vuotiaan juniorin jäälle toisella jaksolla 3: 3 tilassa yhden joukkotaistelun jälkeen O2-areenalla?

Ehkä ei.

“Olen pahoillani, että hän pysyi kentällä”, Houdek tunnusti liioitelun reaktion, jonka vuoksi ottelu päättyi tuolloin.Ennätys paistaa nyt 39 rangaistusminuuttia ja pelattua 20 sekuntia.

“Meitä ei lyödä, emme pelkää”, varoittaa kahden maalin ampuja kapteeni Sparta Řepík. Hiekkalaatikko valmis. He molemmat menivät sairaalaan, Pisicekiin, aivotärähdyksellä, Kvapil rintavamman vuoksi.

Perjantai-iltapäivänä Houdek kertoi Pilsenin viralliselle verkkosivustolle: Sain puhelinnumeron Mark Kvapiliin ja kirjoitin hänen kanssaan viestin toivoen hänen olevan pian sovi. Marek vastasi minulle sanomalla, että kiitti häntä, etten vahingoittanut häntä.Toivon hänen varhaisesta toipumisesta kuitenkin edelleen voimassa! ”