Znojmo aloittaa kauden suuremmalla budjetilla ja aikoo pelata

Tavoitteena ei ole vain täydentää jäljettömää valituilla ulkomaalaisilla, vaan myös lisätä budjettia noin seitsemästä kahdeksaan miljoonaan kruunuun. EBEL-kausi alkaa viikonloppuna ja Orli osallistuu siihen sunnuntaina kotipelissä vahvaa Grazia vastaan. Seitsemän-kahdeksan miljoonaa edustaa noin kaksikymmentä prosenttia ”, kertoo osastonjohtaja Petr Veselý. ”Tämä prosessi on käynnissä. Kaupungin, olemassa olevien kumppanien ja uusien kumppaneiden avustuksella me pärjäämme melko hyvin, olemme tekemässä noin kolme neljäsosaa tästä tehtävästä. Pidämme tätä positiivisena uutena uudelle vuodelle ”, Veselý sanoi.Klubin mediakumppanin, kanavan SPORT 5 kanssa, Znojmon jääkiekkojoukkueen johto sopi yhteistyön jatkamisesta, johon sisältyy kahdeksan Kotkan lähettämistä EBEL: n säännöllisestä osasta ja ainakin kaksi ottelua ylärakenteesta. Aloituskierros on nähtävissä sunnuntaina klo 17.30 Grazia vastaan.

Valmentaja Miroslav Fryčer haluaa nähdä katsojat näytöillä. Se liittyy jälleen Znojmon kokonaisasemaan EBEL: ssä, joka oli kilpailun pysymisen tai poistumisen kilpailun ydin.

mahdollisuuteen jättää EBEL-valmentaja Znojmo. ”Uskomme, että maineemme on nyt parempi. Mutta jos olemme pöydän alaosassa, he nauravat taas.Jos rakennamme kunnioitusta esiintymistemme kanssa, he vievät meidät myös jäältä ”, Fryčer sanoi. ”Suurin osa joukkueistamme, terveellinen ydin, jatkuu. Muuten se on sama kuin viime vuonna. Jotkut pelaajat ovat poistuneet, toiset ovat tulleet, ja toivot aina, että uudet ovat parempia kuin täällä olleet. En näe ongelmaa ”, Fryčer sanoi.

Klubin omistajan Pavel Oheran mukaan pelaajien vaihtamiseen on vaikuttanut myös se, että Orli kuuluu edelleen taloudellisesti heikoimpaan EBEL-pelaajaan huolimatta siitä, että hän yritti pumppaa enemmän rahaa jääkiekkoon.

“Siksi pelaajat eivät ole halukkaita allekirjoittamaan pidempiä sopimuksia. Tai he olisivat olleet, mutta emme olisi saavuttaneet sitä. Pelaajat tulevat luoksemme ja jos onnistuvat, he pakenevat.Meidän on totuttava ”, Ohera lisäsi