Kiitos mahdollisuudesta, Jandac sanoo Venäjälle. Hän kieltäytyy valmistelemasta joukkuetta

Kaksi tappiota kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta riitti jättämään hyvästit Josef Jandačille Magnitogorskissa. Siellä oli valmentaja Ilja Vorobjov, joka oli työskennellyt klubissa aiemmin ja viimeksi johtanut Venäjän maajoukkuetta yhdessä Pietarin kanssa.

Ei edes venäläisen valmentajan paluuta, mutta Metallurg ei hiipinut pelin uneliaisuudesta. Joukkue hävisi seuraavat kaksi ottelua, viimeksi 0: 3 Nizhnekamskin kanssa. Tappion jälkeen Vorobjov mainitsi tsekkiläisen edeltäjänsä työn.

”Joukkueemme ei ole valmis. Voit nähdä sen liikkeessä, joka on nolla. Uutena valmentajana voisin motivoida niin paljon kuin pystyin.Yritimme, mutta ilman fyysistä liikuntaa ja emme lyö ”, Vorobjov sanoi.

”En tiedä mistä Ilja Vorobjov puhuu, enkä halua vastata. Voin vain sanoa, että lyhyessä ajassa meillä oli viisi tai kuusi pelaajaa sairauslomalla. Meillä oli tapana olla epätäydellinen kokoonpano, ja ensimmäinen ottelu odotti meitä vahvaa Pietaria vastaan ​​”, Jandac selitti Championat.com-haastattelussa. ? ”Lisää viisikymmentävuotias valmentaja, joka on palannut Prahassa.Seuraavana päivänä, kun joukkue oli poissa käytöstä, hän tuli ohjaamoon jättämään hyvästit joukkueelle ja hänen avustajalleen Jiří Kalouselle, joka pysyy Magnitogorskissa.

“En ole katkera. Hänellä on sopimus, hän tekee hyvää työtä. Hän ja minä olemme iloisia siitä, että hän jatkaa klubilla ”, kertoi Jandac, joka piti hänestä myös Venäjällä. ”Ja paljon. KHL on loistava liiga, se oli minulle loistava kokemus. Haluan myös kiittää Gennadi Velichkiniä (Metallurgin pääjohtaja) kutsustaan ​​Venäjälle. Hän antoi minulle aikaa työskennellä ja yritin tehdä parhaani, usko minua. ”

Jandac saapui Magnitogorskiin viime kaudella allekirjoittaen kahden vuoden sopimuksen kunnianhimoisessa venäläiskerhossa.Vaikka ensimmäinen ei onnistunut ja Metallurg putosi pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella, Jandac voitti myös luottamuksen tällä kaudella. Kolmen kaksintaistelun jälkeen se kuitenkin poistettiin ja tilalle tuli Vorobjov.