Category Archives: Betclic

Tottenham elhagyhatja a Wembley-t és hazatérhet Európa Liga mérkőzéseire

A Tottenham 2-1-es veresége Monacóban kedden jelezte, hogy véget ér a reményeiknek, hogy elérjék a Bajnokok Ligája kiütési szakaszát, és akkor lesznek jogosultak az Európa Ligára, ha elkerülik a CSKA Moszkvával szembeni vereséget a végső csoportjátékban december 7-én. Wembley-nél.

„Azt hiszem, jó lenne számunkra, ha otthon játszanánk az Európa Ligában, és otthon, úgy értem, a White Hart Lane-t” – mondta Sissoko. „Hazaérkezés megkönnyítené számunkra. Ismerjük a stadiont, és jobb lenne számunkra. ”Nyári jelzések és a hozzáértés Betclic online fogadási hiánya: miért nem sikerült a Tottenham a Bajnokok Ligájában További információ

A Tottenham Bajnokok Ligája elvesztette a Monaco és a Bayer Leverkusen elleni vereséget. a Wembley-nél, amelyet új stadionjuk mellett építettek a White Hart Lane mellett.Uefa úgy ítélte meg, hogy a klub hagyományos otthona nem alkalmas a Bajnokok Ligája kapcsolatok színpadának „az építési munkákhoz való hozzáférésre, kapacitásra és jogosultságokra gyakorolt ​​hatása miatt”.

White Hart Lane, ahol a kapacitás 32 000 alatt van. „Egy klub külön kérésére Uefa megvizsgálná,” mondta egy szóvivő.

Magától értetődő, hogy nincs kötődő megállapodás a Tottenham és a Labdarúgó Szövetség között, amely szerint a klubnak Európa-liga kötelékeket kell játszania Wembley-ben ebben a szezonban. A Spursnak lehetősége van erre, de úgy dönthetnek, hogy nem.Az FA vezeti a Tottenham-t, és ha kiderül, hogy az Európa Ligában fognak játszani, akkor a két fél Betclic fogadási útmutatók között megbeszéléseket folytatnak.

A Spurs még nem döntött arról, hogy Európa-liga kapcsolatokat kíván-e játszani Wembley-ben vagy White Hart Lane-ban. Felkészülnek a lehetőségeikre, és a White Hart Lane-hoz való visszatérés nemcsak a Sissoko. Vannak más játékosok is a csapatban, akik a Wembley-n játszott magánszemélyek fenntartásait fejezték ki.

A nemzeti stadion minden fellebbezésében ismeretlen volt a játékosok számára, és röviden egyszerűen nem tetszik otthon. A Wembley-t esetleg Tottenham előnyének hígításával is meg lehetett állapítani.A White Hart Lane-el ellentétben soha nem érezte magát különösen ellenségesnek az ellenző bajnokok bajnokságával szemben. és az európai – Wembley, míg a stadionjukon végzett munka befejeződött. 2017-18. Szezon. A menetrend az infrastruktúra, a közlekedés és a kapcsolódó kötelezettségvállalásoktól is függ, amelyeket a Transport for London és a Haringey tanács nyújt.A Sissoko észrevételei azonban felvetik annak a lehetőségét, hogy a játékosok Betclic ingyen fogadások kevesebb, mint egy kényelmes szezonban egészen az egész szezonban. Tottenham mindig azt mondta, hogy tervezik a Wembley választását.

A Bajnokok Ligája kilépése messze nem volt ideális a szombati látogatásra a Chelsea-ba, ahol a Tottenham címe reményében véget ért. A Spurs rekord kilenc játékos vett részt májusban a 2-2-es vonalon.

„A TV-ben nézett a játék, és nagyon kemény volt” – mondta Sissoko, a Newcastle United-től származó 30 millió font nyáron. – Láttam, hogy a szerszámok repülnek, és szombaton újabb hatalmas játék lesz. Biztos vagyok benne, hogy készen állunk rá. Minden derby feszült, és ez nem lesz más. Az összes játékosnak fel kell állnia, ne aggódjon. Ez egy másik nagy csata lesz. ”

Inter Milán – Chievo Verona

From the result of Friday’s jump between Juventus Turin and Naples, the most could benefit a totally different whole. And Inter Milan, who, led by Luciano Spalletti, walks unwaveringly behind the win and constantly strengthens his position. Chievo Verona is going to try it now.

Inter Milan, managed by Luciano Spalletti, managed to catch Betclic betting odds almost instantly and confirmed the old known truth of the fans. Inter has a very good cadre, but it has often been coached by coaches in recent years. Spalletti came up with the reputation of a man who has a clear vision, he can get the players out of the way and put them in something bigger than they are. At Inter, he was given time and money.

Inter, together with Naples, remains the only duo of teams that have not yet won. This is the case after the last lap in which Inter encountered Cagliari. After playing with Atalanta it took him a while to look at the pitch, but in the end he made a clear 3: 1 home Betclic game. Again, there was Mauro Icardi, who scored two goals and basically decided three points. This led Icardi to 15 league goals for 14 games and continues to confirm that it is indispensable for Inter.

Captain Nerazzurri is right on the scoreboard, and Ciro Immobile is the only one to keep up with. He would like to stand alone at the top of the shooter table and take advantage of the fact that Immobile’s form is somewhat lagging behind. There is no reason why he should not fight against Kieva, however defensive the Chievo has. He can play with him very well. Over the past 17 years, Mussi Volanti has won Milan in just one case!

In addition, coach Spalletti always wants to bet on the strongest possible set and does not want to save anyone. Before the game, he said: “Some people think we will be deploying Betclic against smaller teams that do not play so often or that we Unibet are not so prepared or motivated, that’s nonsense, because we always want to win, I’m preparing the team the same way. Chievo or Juventus, you can count on doing the most, and I plan to deploy the strongest possible set. ”

That’s not a good news for Chievo. Verona now lived with the atmosphere of a derby that always has a special character in town. Chievo came across Coppa Italia and therefore has not enough space to rest or prepare for the next round. Looking at the table does not have to worry Unibet football betting online about fear, but the current ninth place is not a guarantee of a good season. Between the seventh and twelfth places the difference is only two points.